Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"50 sene geçse bir Gazanfer Özcan gelmez"

Tolga Çevik, Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme Fakültesi öğrencilerinin organize ettiği Entertalking etkinliği kapsamında ODTÜ’lü gençlerle buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2014 01:32
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2014 02:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"50 sene geçse bir Gazanfer Özcan gelmez"
 Sahne dünyasından, televizyona, politikadan çocuklarıyla ilişkisine kadar her konuda soruları yanıtlayan Çevik’i görmek isteyen yüzlerce öğrenci salonu ve merdivenleri doldurdu.

Babasının uzun süre oyuncu olacağını kabullenemediğini söyleyen Çevik 1996 yılında oynadığı bir oyunda 14. ödülünü aldığı gecenin ödül töreniyle ilgili bir hikâye anlattı. ‘Avni Dilligil Ödülü alacağım gece, annemle babamı götürdüm. Jüri özel ödülü aldım. Babam önce tebrik etti sonra da ‘Neyse hayırlısı inşallah... Sen önce mühendis falan ol da…’ dedi’ diyen oyuncunun hikâyesi alkış ve kahkahalarla kesildi.

Bir oyuncuda olması gereken özellikleri ‘sabır, tevazu ve günümüzde çok gerekmese de yetenek’ olarak sıralayan Çevik konuşması sırasında ‘ Avrupa Yakası’nda birlikte çalıştıkları Gazanfer Özcan’ı andı. Özcan ile çalışmayı hayatındaki en büyük mutluluk olarak tanımlayan oyuncu ‘Elli sene daha geçse bir Gazanfer Özcan gelmez’ dedi.

Söyleşinin ardından salonu dolduran öğrencilerle ‘hatıra selfiesi’ çektiren Tolga Çevik konuşma sırasında öğrencilerin başlattığı #hakkındakonuşuyoruz hashtagi ile Twitter ’da Trend Topic listesine girdi.

(Radikal)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.