Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

KÖPRÜDEN ÖNCE SON ÇIKIŞ OLUR MU?

Yazının Giriş Tarihi: 28.09.2021 00:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.09.2021 00:05

Çok değil bundan 3 ay önce yaşanan kongre süreci ve o heyecan dolu Temmuz ayının ardından hiç de beklenmedik gelişmeler yaşanıyor.

Kolay değil...

1. Lig'de üçüncü sezonuna puanla başlayan ancak sonrasındaki çalkantılı süreçte adeta kabusu yaşayan Bursaspor, kaygı dolu bakışlar altında puan sırasının en altına doğru geçiş yapmış durumda.

Bir Samsunspor maçına bakıyorum,  bir de Ankaragücü karşısındaki futbola. 10 gün önce lige ayar çeken futbol yerini yine yeniden kaos ortamına bırakmış, gerginlik tavan yapmış durumda. Sahadaki tedirginliği ve bu silik görüntü kadar, her maça bu kadar baskı ve final havası yüklemeyi de anlamak mümkün değil.

O yüzden, sakin ol Şampiyon, silkelen ve kendine gel. Zira, bay geçilecek hafta sonrasında  gelecek milli arayla birlikte devre arasında bulamayacağı bir zaman dilimi Bursaspor'un önünde altın tepside duruyor.

ELİYLE KOYMUŞ GİBİ

Maça gelince...

Bursaspor'un en büyük problemi olarak görünen savunma ve bekler konusu yarım saat dolmadan yine karşımıza çıktı.  Ankaragücü, özellikle Timsah'ın sağ kanadına çalışmış, ısrarla o bölgeden geldi ve sanki eliyle koymuş gibi göstere göstere 3 puanı aldı gitti. Sonrasında ise sahada gerekli sertliği ve agresifliği gösteremeyen Bursaspor, kaygı dolu bakışlar altında sahayı terketti.

Açıkçası;

Teknik Direktör Özcan Bizati'nin hafta içinde yaptığı açıklamalardan uzak bir takım izledik. Diğer ifadeyle farklı bir dokunuş göremedik. Takım baskı yediği anlarda topu tutamadı. Özellikle orta sahada agresiflikten ve üretkenlikten uzak görüntünün yanı sıra, Ankaragücü'nün kenar oyuncularına da önlem alınamayınca fark da kaçınılmaz oldu.

Yanı sıra;

Kubilay ve İsmail Yüksek gibi rakibin yüksek direnç seviyesine karşılık verecek oyuncuların da eksikliği hissedilir biçimde görüldü. Bu noktada özellikle sağ bek konusunda İsmail Çokçalış'ın bir an önce sahalara dönmesi, en büyük transfer olur gibi görünüyor. Tabii, yeşil beyazlıların sakatlık anlamında fire vermemesi elzem konulardan biri haline geldi. Öyle ki; bay ve milli ara sürecini kamp yaparak geçirmeyi planlayan Timsah için telafisi olmayan haftalar da Boluspor maçıyla başlıyor.

Kısacası vaziyet, hedefe giden yolda köprüden önce son çıkış halini durumda.

GEÇMİŞ OLSUN İSMAİL HOCA

Maçın ardından Bursaspor'da da bir dönem görev yapan İsmail Ertekin hocamızın kalp krizi geçirdiğini ve hastaneye kaldırılarak gerekli müdahalenin ardından müşahade altında tutulduğunu öğrendik. İnşallah kritik süreci de en sağlıklı şekilde atlatarak, kendisini tekrar aramızda görürüz. Geçmiş olsun İsmail Ertekin hocam.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.