Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kenetlenme zamanı

Yazının Giriş Tarihi: 20.07.2020 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.07.2020 00:00

Bursaspor’da tüm hesaplar Play-Off maçları üzerine yapılmaya başlandı. Sezon boyunca birçok şanssızlık yaşayan yeşil beyazlı ekip, bir türlü kendisinden beklenen seviyeye ulaşamadı. Tüm üç kez teknik kadro değişikliği, transfer tahtasının geç açılması, yanlış transferler, üç puanın silinmesi ve eşik atlama maçlarının bir türlü kazanılamaması sonucu yeşil beyazlı ekipte artık Süper Lig için son koz olan Play-Off maçlarına gözler çevrildi.

SAHADA SAVAŞMAK GEREKİYOR

Sezon boyunca kaçırılan onca fırsata rağmen pandemi dönemi sonrasında yeşil beyazlı ekibe bir şans daha geldi ancak bu da kullanılamadı. Bu dönemde alınan 2 yenilgi ve bir beraberlik tüm planları alt üst etti. Eğer bunlar Timsah’ın hanesine üç puan olarak yazılsaydı yaşanan onca şeye rağmen şu anda tüm Bursa Süper Ligi kutluyor ve bunları konuşmayacak olacaktık. Ama futbol böyle bir şey işte. Dün yok hep bugün var. Dünkü başarı sizi bugün bir yerlere getirmiyor. ‘Şampiyon’ apoleti size saha içinde ayrıcalıklar getirmiyor. Çıkıp savaşmanız, kazanmanız gerekiyor.

SON BİR ŞANSIMIZ KALDI

Kulübün durumu, yaşanan maddi sıkıntı, borçların dağ gibi biriktiği vs. gibi konular hepimizin malumu. O yüzden bu sezon Süper Lige dönmenin ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Bunları tekrar etmenin bir anlamı yok. O yüzden, evet kaçan balık büyük oldu ama son bir kez denize ağı atma hakkımız var. Bu kez bu hakkımızı iyi kullanalım. Evet, çok yanılgılar yaşadık, büyük hayal kırıklıkları oldu ama kenetlenirsek neden olmasın.. Bu kez ağın denizden boş çıkmaması için tüm Bursa olarak, hepimiz üzerimize düşeni yapmalıyız. Bir kez de olsa yapalım ve sonra bizbize hesaplaşalım. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.