Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kendimize geldik

Yazının Giriş Tarihi: 29.12.2019 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 29.12.2019 00:00

Bursaspor, ligin ilk yarısının son maçında evinde lider Hatayspor ile çok kritik bir mücadeleye çıktı.

Maçtan önce aradaki puan farkı 12. Yenilirsek bu fark 15’e çıkacak ki bu sonuç herkesi ikinci yarı öncesinde büyür moral bozukluğuna sokacak. Yenersek aradaki fark 9’a inecek ve birde lideri devirmenin morali ile ikinci yarıya daha bir ayrı motive olarak hazırlanacağız.

İşte böyle bir tabloda takımda İbrahim Üzülmez dokunuşlarını gördük. Geçtiğimiz hafta ayağının tozu ile maça çıkan Üzülmez bunu yapamamıştı ama bu hafta onun dokunuşlarını gördük. Savunmada Sedat, solda Onur, orta sahada Selçuk yedek kulübesine, Seleznov yine ilk 11’de hem de herkesin bugüne kadar ‘Kubilay mı Seleznov mu?’ diye tartışırken o ikisini birden sahaya koyuverdi. İki forvet ile olur mu, olur, olduğunu dün gördük. Şampiyonluğa oynayan takımda olur. Kazanmak isteyen takımda olur.

Seleznov bu takımda oynar mı? Oynar. İşte iki maç iki gol. Yok hazır değilmiş, kilosu varmış, kafası başka yerdeymiş.. Miş miş.. Geçin bunları kardeşim, usta oyuncu her zaman oynar, çıkar bir hareket yapar maçı kurtarır.

Küçük bir not Burak Kapacak kardeşime. İki haftadır iniştesin, Allah’tan devre geldi. Bu arada kendini toparla, sana bu takımın çok ihtiyacı var.

Evet dünkü maçın kritiğini yapmaya gerek yok. Kazanılması gereken bir maçtı ve kazanıldı. Tebrikler Bursaspor, tebrikler çocuklar.

Şimdi top yönetimde. ‘Transfer istiyorum’ diyen İbrahim Üzülmez’in taleplerini yerine getirerek bu takımı hep birlikte Süper Lige doğru itelim.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.