Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kazanmak lazım!

Yazının Giriş Tarihi: 21.10.2018 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.10.2018 00:00

Bursaspor, Galatasaray karşısında oynadığı futbolla galibiyeti hak eden taraftı.

Bu sezon geçen 9 haftada Bursaspor için bu cümleyi kurabileceğimiz en az 4 maç vardı. Ancak şunu da unutmamak lazım, bu tür maçları kazanmak lazım. Üç puanı alan taraf olmak lazım. Çünkü sadece iyi futbol sonuç getirmiyor, tabelayı değiştirmiyor.

Türk Telekom’da ilk yarım saatte iki takım adına da pozisyon yoktu ama sahada inanılmaz bir mücadele vardı. Bu bölümde ev sahibi ekibin mecburi değişiklikleri onları etkiledi tabi ki. İlk yarının son 10 dakikasında ise yeşil beyazlı ekip için inanılmaz iki pozisyon vardı. Hele bir tanesinde Sakho iki savunmacı tarafından ceza alanına gererken sıkıştırılıp yere indirildi ancak hakem ‘devam’ dedi. VAR’dan da ne hikmetse hiç ses seda çıkmadı.

İkinci yarıya iyi başlayan yeşil beyazlı ekipti. Pozisyon üretiyor, rakibi baskı altına alıyordu. Nitekim gol de geldi ama burada Samet hocama sormak istiyorum. Bu takımın penaltıcı Aytaç Kara mı? Eğer öyleyse lütfen bu kararınızı gözden geçirin.

Savunma Galatasaray karşısında müthiş oynadı. Bir hata yaptılar o da maalesef gol oldu.

Galatasaray karşısında yeşil beyazlı ekibin aksayan en önemli noktaları kanatlarıydı. Maalesef son 2-3 yıldır bu bölgelere çözüm üretemedik, gerekli transferleri bir türlü yapamadık. Özellikle Yusuf Erdoğan konusu kabak tadı vermeye başladı. Samet Hoca’nın artık Yusuf Erdoğan ismini uzun süre unutması lazım. Ocak ayında bu bölgeler için kesinlikle takviye yapılmalı ve şimdiden bu nokta atışı için harekete geçilmeli.

Evet iyi futbol oynadık, onmaya devam ediyoruz ama bunu tabelaya yansıtabilmek için Samet Hoca gerekli hamleleri yapmalı. Şimdi önümüzde bir iç saha maçı var. Kesinlikle kazanılması gereken bir karşılaşma. İlk yarı sonunda gerekli puanlara ulaşabilmek için özellikle iç saha maçlarında bundan sonra kayıp yaşamamak lazım. Tabi yeşil beyazlı taraftarların da artık tam anlamıyla devreye girmesi ve takımı için itici güç olması gerekiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.