Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karabük Emniyet Müdürlüğü'nden Kalite Atağı

Yazının Giriş Tarihi: 06.01.2020 00:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.01.2020 00:04

Ülke genelinde kalite çıtası yükseldikçe nitelikli hizmet beklentisi daha da artıyor. Bu beklentiyi karşılamak ve aşmak için kaliteli hizmet sunma ihtiyacı ön plana çıkıyor.

Bu bağlamda;

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü bütün Türkiye'ye örnek olacak bir çalışma başlattı.

Bu çalışma programı dâhilinde Emniyet Müdürlüğü bünyesinde ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi kuruluyor. Üstelik bu faaliyet; İl Emniyet Müdürlükleri içerisinde Türkiye'de tek olma özelliği taşıyor.

Projenin sorumluluğunu bu güne kadar birçok sosyal sorumluluk faaliyetini başarı ile gerçekleştiren Kalite Birliği Derneği  (KAL-BİR) üstlendi. KAL-BİR Başkanı Prof. Dr. Erkan IŞIĞIÇOK hedefe kısa sürede ulaşacaklarını açıkladı.

Karabük İl Emniyet Müdürü Sayın Sırrı TUĞ; halka verilen hizmeti uluslararası standartlara dayalı olarak kalite belgesi ile taçlandırmak istiyor.

İl Emniyet Müdürü Sırrı TUĞ; yönetici olmanın ötesinde bir liderlik örneği göstererek topluma verilen hizmetin kalite çıtasını yükseltmek için büyük çaba sarf ediyor.

Kalite Sistemi kurulup belgelendiğinde;

İl Emniyet mensuplarının maaşı artacak mı? 

Hayır.

Peki neden böyle bir uğraş veriliyor?

Çünkü; Topluma daha nitelikli bir hizmet vermek vizyoner bir bakış açısına sahip olmayı gerektiriyor ve bu durum Sayın İl Müdürü'nün liderliğinde Karabük Emniyeti üst yönetiminde mevcut. İşte bu noktada yönetici olmak ile lider olmak arasındaki ince çizgi ortaya çıkıyor.

Yasal zorunluluk olmadığı halde topluma daha kaliteli hizmet sunma çabasında; taşın altına elini koyma iradesi bu toplumun geleceği için örnek bir umut teşkil ediyor.

Ancak bu tip liderlik özelliğine sahip insanlar toplumun mutluluğuna ve kaliteli hizmetler alma ihtiyacına büyük katkı sağlayabilir.

Sonuç olarak baktığımızda; Karabük Emniyet Müdürlüğü’nde bir kalite hedefi var. Bu hedefe ulaşma konusunda güçlü bir liderlik ve irade mevcut. Yakın bir gelecekte çalışmalarının meyvesini alarak uluslararası bir kalite belgesine sahip olacaklar ve bu konuda kendi camialarında Türkiye’de tek olacaklar.

Ülkemiz böyle güzelliklere layıktır. Bize bu güzellikleri yaşatmaya çalışanlara vatandaş olarak teşekkür borcumuz var.

Bu ülkenin Sırrı TUĞ' lara çok ihtiyacı var.

Yeter ki kıymetini bilelim.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü vatandaş memnuniyetini arttırabilmek için kalite meşalesini yaktı. 

Darısı tüm emniyet camiasının başına.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.