Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kanatlan Ey Türk! Cenk vaktidir...

Yazının Giriş Tarihi: 03.12.2022 00:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 03.12.2022 00:06

Cenabı Allah, Türk'ü yük diye yaratmamıştır. Türk, Alemi Cihana güçlü veyahut güçsüz olduğu her dönemde nizam vermiştir! Gün, Türk'ün günüdür. Gün, cenk günüdür...

Yedi Düvel; bundan yüzyıl önce toplanmış topunu tüfeğini ve yedi ceddini almış gelmiş, yetmemiş, Afrika'dan Balkanlara ne kadar yetim ve öksüz varsa onları da ardına takıp Anadolu içlerine kadar büyük bir taarruz başlatmıştır. Sözüm ona Osmanlı, özü ise; Müslüman olan topraklara başlayan hayasız akın öyle bir kan gölüne dönüşmüştür ki...

Türk; Anadolu'dan yeniden doğup yaratılan o kan gölüne yansıyan Hilal ile Yıldız'ı kendine bayrak yapıp, İslam sancağı ile yerinden doğrulmuş ve Elhamdülillah Türkiye var olmuştur.

Bugün, şehit ve gazi kanları ile sulanan bu bereketli topraklarda yeniden doğma ve yeniden cenk etme vakti gelmiştir. Görmekteyiz ki; oyun aynı oyun, oyuncular aynı oyuncular. Dün; babalarına yüzmeyi öğrettiğimiz alıklar, bugün uçan balıklar olup bize olmayan dişlerini göstermektedir.

Yiğit odur ki! Hayaline herkesi ortak eder, derdini ise; kendi çeker. Türk, yalnız değil lakin tektir. O yüzden Cenabı Allah, Türk'e tekbir ile cihat nasip etmiştir. O yüzdendir ki; Türk, Cihana Hakim olmuştur. Gün; yeniden doğmak ve cenk ile cihat edip, yeniden Cihana Hakim Olma günüdür...

Değerli okuyucularım. Türkiye'yi yeniden zor günler bekliyor. Siz diyorsunuz ki, bugünlerden daha zor ne olabilir?

Halbuki, pandemi öncesinde de bazı dostlarımız ve siz güzel insanlardan kimileri aynı yanılgı içerisindeydi. Elbette zor günler güzel günlerin habercisidir. Elbetteki her doğum kanlıdır. Ve her sabahın ardında mutlaka şafak vardır...

Yükümüzü yük ederek, ülkemizi var edemeyiz. Avrupa'dan, Amerika'dan gelen akıllar ile Türkiye'yi yeniden Cihan Devleti yapamayız. Bilmeliyiz ki, Türk'e Türk'ün aklı yeter! Bize, Müslüman kardeşlerimizin duaları yeter. Biliriz ki, Cenabı Allah bizlerledir.

Bugün, Cumhuriyetimizin yüzyılını A'dan Z'ye tartma günüdür. Acısı ile tatlısı ile Türkiye Cumhuriyeti Devleti yüzüncü yaşına koşmaktadır. Dün, Kurtuluş Savaşı'nda ayağında çarık olmayan bu Aziz Millet ve Ordusu, bugün gökyüzünün adeta hakimi silahlar üreten dev bir Devlettir.

Dün, tüm toprakları talan edilen ve ocakları söndürülen Türkler; bugün Bosna'dan Bakü'ye ve hatta Irak'tan Suriye'den, Afrika'ya varıncaya kadar yeniden dimdik ayağa kalkan Kurt'tur.

Yüzyıl önce Çanakkale Boğazı'na "Dur Yolcu" yazısını kanları ile yazan ecdadımız; bugün, "Ayağa Kalk Türk" diye haykıran gençleri ile yeniden Cihan Devleti olmak üzere yola revan olmuştur.

Kabul etmeliyiz ki; Türkiye, son 20 yıldır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde güçlü ve bir o kadar da egemen bir ülke olmuştur. Türkiye, öylesine güçlenmiştir ki, 15 Temmuz ihanet çemberini kuranları besleyen Amerika; bugün Ege'nin karşı kıyılarına gelmiş Yunan Bayrağı altında bize sopa göstermektedir...

Türk, Türkiye demektir. Türklük, Türkiye demektir. Türkiye, İslam demektir. Türkiye, umut demektir. Türkiye'nin umutları Aziz Milletin çocuklarıdır, gençleridir. Bu Aziz Milletin çocukları ile gençlerinin yüzyılın savaşını kazanabilmesi için bugün hep birlikte birlik olmaya mecburuz.

Gün, dere geçerken at; cenke giderken komutan değiştirme günü değildir! Gün, birlik ve beraberlik içerisinde varımızı ve yoğumuzu paylaşma günüdür. Gün, sabır ve dua günüdür. Gün, Hilal ile Yıldız'ın öncülüğünde yeni ufuklara açılıp güneş doğacak yeni topraklara sahip olma günüdür...

Görmekteyiz ki; varlığımız olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte tüm dinamiklerimiz büyük bir sefer hazırlığı içerisindedir. Cenabı Allah, yollarını açık, yüklerini kolay, uğraşlarını hayırlı etsin inşallah.

Bugün, yeniden birlik günüdür. Bugün Cumhur'un külfetten çıkıp, tozlu raflardaki dosyalarda yazılı öğütler ile yeniden yeni bir yolculuğa taze kanlar ile diri canlar ile çıkma günüdür. Gün, şafak ile yeniden doğup Er Meydanında cenk etme günüdür.

Cumhur İttifakı, birçok başarısız operasyon kadar kendisine yapılan çok sayıda başarılı operasyonu da bertaraf ederek Türkiye için yola revan oldu. 15 Temmuz ihanetinin karanlık gecesine şafak misali doğan Cumhur İttifakı, Milliyetçi Hareket Partisi lideri Sayın Devlet Bahçeli başta olmak üzere tüm Ülkücü ve Milliyetçi kardeşlerimiz ile İslam coğrafyasından gelen dualar ile kutsandı. Türkiye; küllerinden değil, köklerinden doğuyor. Afrika'dan, Asya'dan yeniden dirilen kökler Balkanlar'dan Avrupa'ya, Akdeniz'den Adriyatik'e herkesi heyecanlandırıyor.

Kıymetli okuyucularım, Değerli vatandaşlarıımız; fitneye ve fitnecilerin tuzağına düşmeyin! Size, net bir dille ifade edebilirim ki; yarınlar daha zor ve çetin geçecek. Lakin, vatansız olanlara kucak açan Aziz Vatanımızın evlatları, en acı şey; vatansızlıktır, unutmayın!

Türk, kanatlandı. Şimdi birlik, dirlik ve dua vaktidir. Varımızı, yoğumuzu, Türkiye Cumhuriyeti Devleti için harcama günüdür. Ekilmeyen toprakları ekme, gidilmeyen yerlere gitme vaktidir. Gün, cenk günüdür. Vakit, cihat vaktidir.

Cenabı Allah, yar ve yardımcımız olsun inşallah.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.