Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kabus sona erdi

Yazının Giriş Tarihi: 10.02.2020 00:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.02.2020 00:01

Bursaspor yıllardır süren Ankara kabusuna tam golle son verdi.

Geçtiğimiz hfta kendi sahasında şok bir yenilgi alan yeşil beyazlı ekip, Başkent deplasmanında Osmanlıspor önünde üç puanı alarak hem zirve yolunda önemli bir adım attı hem de Ankara kabusuna da son verdi.

Maçın hemen başında yeni transferi Traore’nin golüyle öne geçen Timsah, ardından yaptığı ‘Timsah Yürüyüşü’ sonrasında kalesinde şok goller gördü.

İlk yarının uzatma dakikalarında gelen rakibin ikinci golü buz gibi olan Başkent havasında soyunma odasına gitmeden yeşil beyazlı ekibe şok dalgası gibi oldu. İkinci yarıda Bursaspor’da Özer Hurmacı’nın oyuna ağırlığını koyması ile birlikte tüm roller değişti. Daha çok isteyen, rakip kalede daha çok gol arayan Timsah, tecrübeli ismi Özer’in şık frikik golü ile beraberliği sağlarken, yenilerden Tayfur’un orasında Recep’in şok kafa golü de görülmeye değerdi. Timsah 3-2’yi bulduktan sonra da rakip kalede pozisyonlar üretti ancak zaman zaman kalesinde de tehlikeler gördü. Bu anlarda da sahneye çıkan Çağlar, kalesinde gole izin vermedi. Uzatma dakikalarında Shehu’nun golü ise adeta maçın bitiş düdüğü gibi oldu.

Sonuç olarak buz gibi Ankara havasında hem dört gollü galibiyet, hem zirveye tutunuş, hem de başkent kabusuna son verilmesi Timsah adına karlı bir hafta oldu.

Şimdi üst üste oynanacak Adana Demirspor ve Erzurumspor maçları bir anlamda zirvenin kaderini etkileyecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.