Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İşte benim stilim

Yazının Giriş Tarihi: 18.12.2016 11:09
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.12.2016 11:09

Ülkemizde sık değişen gündem ve üzücü olayların ardı ardına gelmesi sebebiyle mutsuz bir toplum olduk. Vatandaşlarımızın yüzlerinde sıcak ve samimi bir tebessüme hasret kaldık. Herkes düşünceli ve tedirgin. İşte bu sebeple olsa gerek bir müddettir pek TV izlemiyorum. İzleme şeklim gece yarısından sonra başlıyor tercihim ise reklamsız eski filmler oluyor. Yaklaşık 20 gün önce bir film ararken TV8’de ‘İşte Benim Stilim’ programının tekrarına denk geliyorum. Genç bir kız jüri karşısında kıyafetlerini ve kendini ifade etmeye çalışıyor. Jüri üyesi Nur Yerlitaş yarışmacıyı derinden süzüyor ve hiç konuşmadan birçok şey anlatabiliyor bakışı ve mimikleriyle. Beni de gülümsetiyor.

İşte benim stilim yarışmasını bana sevdiren jüri üyeleri oldu diyebilirim. Daimi olarak jüri üyeliği yapan Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu ve İvana Sert'e gala gecelerinde (haftalık) Uğurkan Erez ve Kerimcan Yılmaz eşlik ediyor. Programın sunuculuğunu ise gözlerinde derin bir hüzün okuduğum Öykü Serter başarıyla yapmakta. Geçmişte yüzme milli takımında birçok başarıya imza atan Öykü Serter 250’si altın olmak üzere toplamda 800 madalya sahibi bir yetenek. Kızların kapris ve kurnazlıklarına anında müdahale etmesini takdir ediyorum.

Nur Yerlitaş (Nurella) Jüri üyelerinin fenomeni. Konuşmadan çok şey anlatabilen bir yetenek. Bence çok başarılı ve doğal. Yarışmacılara kesinlikle adaletli davranıyor, gereken yerde lafını esirgemiyor, hak edene hak ettiğini veriyor. Nur Yerlitaş sosyal paylaşım sitelerinde yapılan yorum ve gönderilen mesajları okumadığını söylemişti. Ekranda kesinlikle haklı çünkü yarışmacı fanları o kadar fanatizme esir düşerek yorumlar yazıyor ki tahammül etmek zor gerçekten ve Nur hanım kendisiyle o kadar barışık ki bir anda oynayabiliyor, bir anda hüzünlenip efkarlanıyor. Yazıyı kaleme aldığım anda program girişinde Müslüm Gürses'in 1997 yılında çıkan Nerelerdesin şarkısını adeta yaşayarak, hissederek hareketleriyle yansıttı. Yarışmacı kızların entrikalarını, birbirlerine düşmanlıklarını, küçük hesaplarını asla yemiyor. Nur Yerlitaş kısaca deli dolu ve çok dobra bir değer programı izledikçe kendisini sevmemek mümkün değil.

Kemal Doğulu'yu izlerken çok donanımlı ve yetenekli olduğunu göreceksiniz. Dolu dolu bir hayat ve başarılarla taçlanmış bir ömür. İmaj maker, makyöz, fotoğrafçı, modelist, pop ve elektronik müzik sanatçısı gibi birçok özel yeteneği var. Genç yaşına rağmen yarışmacı kızlara küçük bir dokunuş yaparak bir hamlede başka bir havaya sokuyor ve her defasında haklı çıkıyor. Kimi zaman eline makası alıp yayında kızların saçlarını keserek adeta bir altın dokunuşla bambaşka bir havaya sokuyor. Sihirli makas dedikleri bu olsa gerek. Yarışmacılara adaletli davranması çok güzel. Kızlara sinirlenmekte çok haklı çünkü bekleneni veremiyorlar tavsiyeleri uygulayamıyorlar.

İvana Sert ülkemizin gelini diyebiliriz. Her ne kadar eşinden ayrılmış olsa da; sunucu, stilist, moda tasarımcısı, manken, girişimci ve işkadını. 1990 Belgrad güzeli, yarışmacı kızlara çok samimi, sıcak ve iyi niyetli davranıyor. Kimi zaman tarz verip vermemekte zorlanıyor. İşi zor fakat severek yapıyor. Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu'nun yanına renk ve güzellik katıyor.

Yarışmacı kızlara gelirsek beğendiklerimiz var elbette fakat onların yerine beğenmediğim iki yarışmacıyı yazmak istiyorum; Bahar ve Melek. Kesinlikle bu yarışmada olmamalı. Bahar önceki sezonda yarışmış olmasına rağmen bu sezona yeniden dahil edilmesi yanlış. Başka bir kızın hakkını yiyor, şımarık tavırları ve beyninizi tırmalayan bir ses tonu ile size Japon çizgi film seslendirmelerini hatırlatabilir.

Melek ise herkesle kavgalı. Özellikle bununla prim yapmaya çalışıyor. Yarışmaya uymayan bir fizik ve görüntüsü var olmamaları yarışma yararına olur.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.