Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnegöl’de öğrencilere ‘Verimli Ders Çalışma’ semineri

İnegöl Belediyesi, Nöbetçi Kitaphane üyesi öğrencilere yönelik “Verimli Ders Çalışma” semineri düzenledi. Yazar Mehmet Şah Marhan, öğrencilere özel anlatımlarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2023 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2023 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnegöl’de öğrencilere ‘Verimli Ders Çalışma’ semineri

Bir yandan oluşturduğu merkezlerle öğrencilere yeni çalışma ve sosyalleşme alanları oluşturan, bir yandan da bu merkezlerdeki etkinliklerle öğrencilere motivasyon sağlayan İnegöl Belediyesi, sınavlara hazırlanan gençlerin kişisel gelişimine de destek oluyor. Bu kapsamda İnegöl Belediyesi Nöbetçi Kitaphanesinde öğrencilere yönelik Verimli Ders Çalışma Semineri düzenlendi.

Kalıcı öğrenmeyi sağlayan, akademik anlamda daha başarılı olunmasına katkı sunan, sınav kaygısı ile başa çıkmayı öğreten ve öğrencilerin kendini sınavlara daha hazır hissetmesine yardımcı olan Verimli Ders Çalışma Semineri, Eğitimci-Yazar, Sosyolog ve aynı zamanda Aile Danışmanı olan Mehmet Şah Marhan tarafından verildi. Perşembe günü 15.00’da Gençlik Merkezi binasında düzenlenen eğitimde Marhan, öğrencilere özel teknikleri anlattı. Öğrenciler de çalışmanın verimini arttırmak ve verimli ders çalışma yöntemleri konulu eğitime ilgi gösterdi. Örnekler ve sahnede çeşitli canlandırmalarla süslenen eğitim ile öğrenciler daha verimli ders çalışma yöntemlerini öğrendiler.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.