Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnegöl Belediyesi iç kontrol eylem planı çalışmaları sürüyor

Şehri geleceğe taşıyacak çalışmaları bir bir hayata geçiren İnegöl Belediyesi, bir yandan da belirli aralıklarla üniversitenin de desteği ile iç kontrol eylem planı ve izleme değerlendirme çalışmalarına devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2023 11:20
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2023 11:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnegöl Belediyesi iç kontrol eylem planı çalışmaları sürüyor

İnegöl Belediyesi, 2022-2023 İç Kontrol Standartlarına Uyum Eylem Planı İzleme ve Değerlendirme Toplantısı, Perşembe günü Ek Hizmet Binası toplantı salonunda gerçekleştirildi. Her birimden bir sorumlunun katılarak 2022 yılı eylem planının izleme değerlendirme raporlarının masaya yatırıldığı toplantıda, 2023 yılına ilişkin yapılacak çalışmalar da istişare edildi.

Uludağ Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Zerrin Fırat ve Gemlik Asım Kocabıyık MYO Öğretim Görevlisi Yasemin Özdemir’in koordinesi ile yapılan 2022-2023 Yılı İç Kontrol Eylem Planı Çalıştayında, her birim belirlenen faaliyetler üzerine çalışmaları konuşuldu. Ayrıca hazırlanan eylem planının izleme ve değerlendirme süreci ele alındı. Üniversitenin de desteği ile daire müdürlüklerinin iç kontrol sorumluları ile gelinen son noktaya ilişkin değerlendirmeler yapıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.