Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Babalar Günü “En Baba Şenlik” İle Kutlanacak

İnegöl Belediyesi’nin Babalar Gününe özel gerçekleştireceği ancak geçtiğimiz hafta hava muhalefeti nedeniyle ertelenen babalar ve çocuklara özel “En Baba Şenlik” etkinliği, 26 Haziran Cumartesi günü yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2021 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2021 15:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Babalar Günü “En Baba Şenlik” İle Kutlanacak

Bu yıl 20 Haziran Pazar günü kutlanan Babalar Gününde, İnegöl Belediyesi babalar ve çocukları için eğlence dolu bir şenlik düzenlemek için çalışma başlattı. Pazar günleri uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle ilk olarak geçtiğimiz hafta Cumartesi günü yapılması planlanan, ancak hava muhalefeti nedeniyle ertelenen “En Baba Şenlik” 26 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisinde bulunan Amfi Tiyatro karşısındaki yeşil alanda 14.00-19.00 saatleri arasında yapılacak şenlikte; illüzyon gösterileri, kukla gösterileri, bando konseri, resim yarışması, maskotlar ve sürpriz hediyeler ile daha pek çok oyun yer alacak.

Babalar ile çocukları kaynaştıracak etkinliğe ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “İnegöl Belediyesi olarak babalar ile çocuklarına unutulmaz bir gün yaşatmak adına özel bir şenlik düzenlemek istedik. Geçtiğimiz hafta yapacağımız etkinliği yağış nedeniyle bir hafta ertelemek durumunda kalmıştık. İnşallah 26 Haziran Cumartesi günü En Baba Şenlik adını verdiğimiz bu anlamlı etkinliği halkımızla buluşturmak istiyoruz. Öğlen başlayıp akşam saatlerine kadar sürecek eğlence dolu bir günü babalar ve çocuklarına armağan edeceğiz. Tüm vatandaşlarımızı etkinliğimize davet ediyorum” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.