Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

4 günlük TYT genel kampı başlıyor

İnegöl Belediyesi, üniversiteye hazırlanan öğrenciler için ilk adım olan TYT (Temel Yeterlilik Testi) için genel tekrar kampı düzenliyor. 4 gün boyunca alanında uzman eğitimciler İnegöllü öğrencilerle buluşacak.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2022 23:30
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2022 23:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
4 günlük TYT genel kampı başlıyor

Hayatın her alanına dokunacak organizasyonlarla 7’den 77’ye tüm vatandaşların yanında olan İnegöl Belediyesi, üniversiteye hazırlanan öğrenciler için ilk adım olan TYT (Temel Yeterlilik Testi) için 4 gün sürecek genel tekrar kampı düzenliyor.

23-24-25-26 Mayıs tarihlerinde Beşinci Mevsim Kültür Merkezinde sabah 09.00’da başlatıp akşam 17.00’a kadar sürecek genel tekrar kamplarında, yüzlerce öğrenci alanında uzman eğitimcilerin anlatımlarıyla bilgilerini tazeleyecek. 23 Mayıs Pazartesi günü Matematik alanında Kıvanç Yeşildağ, 24 Mayıs Salı günü Türkçe alanında Mikail Şan, 25 Mayıs Çarşamba günü Tarih alanında Yasin Korkut ve 26 Mayıs Perşembe günü Fizik branşında Hakan Doruk öğrencilere anlatımlarda bulunacak.

ÖĞRENCİLERE MOTİVASYON KONSERİ

Aynı zamanda öğrencilere motivasyon sağlamak adına 24 Mayıs Salı günü derslerin sona erdiği 17.00’da başlayacak İnegöl’ün sevilen grubu Grup Öff’ün sahne alacağı konser düzenlenecek.

GİRİŞLER 08.30’DA BAŞLAYACAK

TYT Genel Tekrar Kampına katılmak isteyen öğrenciler, sabah 08.30 itibariyle Beşinci Mevsim Kültür Merkezine alınmaya başlayacak. Randevu veya biletli giriş olmayacak. 400 kişilik salon dolduğunda, giriş kapanacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.