Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İlk sayı heyecanı

Yazının Giriş Tarihi: 07.01.2020 10:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 07.01.2020 10:01

TOFAŞ Basketbol Takımı, ING Basketbol Süper Ligi 15. haftasında sahasında Arel Üniversitesi Büyükçekmece’yi 110-68 mağlup ederek yeni yılın ilk galibiyetine imza attı. Salı günü (bugün) İspanyol temsilcisi Unicaja Malaga’yı ağırlayacak olan mavi yeşilliler büyük  moral bulurken, TOFAŞ’ın altyapıdan yetişen gençleri ise ilk sayılarının heyecanını yaşadılar.. Maçın ikinci yarısında süre alıp parkeye çıkan Ata Can Atsüren, Bora Satır ve Batın Tuna performanslarıyla göz kamaştırırken yetenekleriyle de takdir topladılar. Mavi yeşilliler, Ata Can Atsüren’in üçlüğü sonrası Batın’ın sayısıyla fişi çekti ve parkeden 110-68 galip ayrılmasını bildi. Süper Lig kariyerlerinde ilk sayılarını kaydeden gençler hem heyecanlı hem de gururluydular. Elbette onlarla bizler de gururlandık. TOFAŞ altyapısı gümbür gümbür, çok güçlü ve emin adımlarla geliyor. Tebrikler TOFAŞ, tebrikler gençler. O yüzünüzdeki coşkuyu heyecanı asla kaybetmeyin. Sizi o heyecan başarıya götürecek. Maç içerisinde öyle bir enstantene vardı ki yazmadan geçemeyeceğim. Ata Can’ın 3’lüğünün ardından arkasına dönüp ağabeylerine ve koç Orhun Ene’ye bakması. Karşılığında parıldayan coşkulu gözler görmesi. O benchte bulunan herkesin coşkulu sevinçleri. İşte o an gerçekten mükemmeldi. Ne diyelim. Her seferinde altyapının önemine vurgu yapan Tolga Öngören ve Orhun Ene’nin yanılmadığına bir kez daha canlı şahit olduk.
Bu galibiyetle TOFAŞ, Erkekler Türkiye Kupası’na 5. sıradan girmeye de hak kazandı. 12 Ocak’ta Bursaspor ile karşılaşacak olan mavi yeşilliler, Salı günü de (bugün) İspanyol temsilcisi Unicaja Malaga’yı ağırlayacak 
KADİR’E ANLAMLI DESTEK
Kemik tümörü teşhisi konan Frutti Ektra Bursaspor’un genç sporcusu Kadir Buğra Acar’a bir destek de TOFAŞ’tan geldi. Maçın bilet geliri sevgili Kadir’in tedavisinde kullanılmak üzere ailesine bağışlandı.  Dileriz Kadir Buğra Acar, kısa sürede iyileşir ve spor hayatına geri döner.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.