Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hoca sen ne yaptın?

Yazının Giriş Tarihi: 22.06.2020 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.06.2020 00:00

Pandemi sonrası çok kötü bir geri dönüş yaptık. Adına geri dönüş desem de gerçekte yok oluş. 99 günün ardından galibiyetle başlayalım diye düşünürken, rezil bir futbolla adeta yıkıldık. İbrahim Üzülmez bence ne yaptığının farkında değil. Keçiörengücü karşısında en iyi oynayan Burak Kapacak'ı oyundan alarak bunu bize kanıtladı. Kubilay bile gereksiz yere oyundan alındı bana göre. Sahanın en hırslı ve koşan futbolcusuydu. Hoca ve futbolcular saç baş yoldurdu. Herkes Ali Akman ve Burak Altıparmak oyuna girmesini bekledi ama bu değişiklik 90. dakikada 1-0 yenikken gelince Üzülmez'e büyük tepki yağdı.

Gerçekten İbrahim hocanın ne yapmak istediğini kimse anlamadı. Yaptığı ve yapmadığı değişikliklerle Keçiören'in galibiyete ulaşmasına adeta katkı koydu. Kaptan Selçuk'un oyundan alınmasını beklerken Burak Kapacak'ın saha kenarına gelmesini şaşkınlıkla izledik. Keçiören'e helal olsun. İşi bitirdi 3 puanı cebine koydu. Bursaspor ise hiç pozisyona giremedi ve büyük yara aldı. İlk iki zor gibi görünse de play-offlar bile kolay değil artık. Lige baktığınızda hafife alınacak hiçbir rakip yok. Hepsi Süper Lige çıkmak için saldırıyor. Bu maç hocaya ve futbolculara yazar. Kimse kusura bakmasın.

Maçta ilk 45 dakikada girdiğimiz 1 tane bile pozisyon yok. Rakiplere bakıyorum da bizim 3 puan alabileceğimiz hiçbir takım yok. Kimse kimseyi kandırmasın. Sakın rüya görmeyin. Gerçekler acıdır, bu hoca ve kadro ile Süper Lige çıkmamız çok zora girdi. Canınız sağ olsun diyecek günleri çoktan geride bıraktık. Aşağıya bakın ne demek istediğimi anlarsınız. Rakiplerin hepsi dişli. Ne oynadığı belli olmayan bir takım, ne oynattığını bilmeyen bir hoca ile bu gemi limana yanaşmaz. O gemiye ne olur biliyor musunuz? Batar. Sorumlular kim ise gereken yapılmalı. 90. dakikada Ali Akman ve Burak Altıparmak'ı oyuna sokan yapıyorsa hoca da gitmeli.

Evet biz bu saptamayı yaptıktan sonra dün akşamüstü yönetim, Sportif Direktör Selçuk Erdoğan ve Teknik Direktör İbrahim Üzülmez ile yollarını ayırdı. Geçte olsa doğru bir karar alındı. Şimdi önemli olan takımın başına son 5 maçı kaldırabilecek, azda olsa umutlarımızı sürdürmemizi sağlayacak bir ekibe takımı emanet etmek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.