Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Helal olsun sana Kubilay

Yazının Giriş Tarihi: 12.03.2020 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.03.2020 00:00

Deplasmanda Balıkesirspor'u yenerek altın değerindeki 3 puanı cebimize koyduk. Zirve yolculuğu yeniden başladı. Umutlar bir kez daha yeşerdi. Takım güzel silkelenmiş olacak ki sahadaki 11 elinden gelenin fazlasını yaparak mücadelelerini galibiyetle taçlandırdı. Traore, Kubilay ve Shehu'nun golleriyle makası açtırmadık. Rakiplerimizde puan kaybedince ortam aniden güzelleşti.

Deplasmana gelerek takımlarını hiç durmadan destekleyen taraftarların performansı ise gerçekten muhteşemdi. Takıma böyle destek vermek şart. Hiç susmadan rakip futbolcuları da baskılayarak sahadaki 11'e yardımcı olmak şart. Sosyete ayağa diyerek olmuyor bu işler. Deplasman tribününü örnek alın kendinize. Naçizane önerim.

Evimizde Boluspor'u ağırlayacağız. Rakibi hafife almadan galibiyetle seriye devam etmeli zirve yürüyüşünü sürdürmeliyiz. Özer'in de cezası bitiyor. Takım uzun bir aradan sonra tam kadro sahada olacak. Ve biz bu maçı ya alacağız ya da alacağız. Başka bir seçeneğimiz yok. Rakiplerin puan kaybetme serisi de devam ederse her şey çok güzel olacak.

Her zaman yazdım yine yazıyorum. Bizi bu çocuklar Süper Lige çıkaracak. Şu futbolcuya sövme işlerini bir kenara bırakın artık. 90 dakika takımı destekleyin. Islıklarınızı rakip takıma saklayın. Sosyal medyadan biraz uzaklaşmanızı da tavsiye ediyorum. Bursaspor taraftarına yasak edilmeli gerçekten. Ya 3 puan almışız herkesin keyfi yerinde hala kaostan beslenmek isteyen bir grup başka işlerin derdinde. İnsanları bir salın ya. Sürekli homurdanmayın. Biraz susun. Ya destek verin ya da sessize alın kendinizi. Sakin olun. Sabır ve sakinlik bu ligden kurtulmamız için itici güç olacak.

Bir parantez de Kubilay'a açmak istiyorum.

Sahada öyle bir mücadele verdi ki, takdir etmemek mümkün değil. Onca küfür yedi, eleştireceğiz derken yerden yere vuruldu, ne karakteri kaldı, ne fiziki görünüşü. Kısacası çocuğa edilmedik hakaret kalmadı. Sırtındaki kocaman yükle her şeye rağmen Balıkesirspor'a golünü yazdı ve nereye koştu biliyor musunuz? Kendisine acımasızca küfür eden taraftara koşarak sevincini paylaştı. Küsmedi, kırılsa da belli etmedi ve yine taraftarla kucaklaştı. Helal olsun sana Kubilay. İşte bütün bu olumsuzluklara rağmen yürüdüğün yol bizi Süper Lige götürecek. Durmak yok, mücadeleye devam Kubilay.

Bugüne kadar 7 gol, 4 asist yapan, takımın en çok koşanlarından biri. Şu Kubilay düşmanlığınızdan vazgeçin artık. Destek verin gol atsın. Bu kadar üzerinde tepinmeyin. Hem Yalçın Hoca, hem de İbrahim Hoca ondan vazgeçmedi. Ama siz hemen silip atıyorsunuz. Altay ve Ümraniye maçlarında takım olarak kötü olmamıza rağmen sizin hedefiniz yine Kubilay'dı. Bunları neden mi yazıyorum. Haksızlıkları sevmiyorum. Eksiklikleri var evet ama bu kadar acımasız olmayın. Destek verin çıkışımızı sürdürelim.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.