Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayalleri yıktınız neyin peşindesiniz?

Yazının Giriş Tarihi: 28.07.2020 00:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.07.2020 00:01

Bursaspor’da Süper Lig umutlarının sona ermesiyle başlayan ‘iç çekişme’ bu sezon yapılan tüm tercihlerin ne kadar yanlış olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Bursaspor’da sezon boyunca yapılan tüm tercihlerin ne kadar yanlış olduğu, Adana’da son düdükten sonra ortaya tüm çıplaklığı ile çıktı.

Sezon başında yönetimden başlayan yanlışlar, gerçeklerin kamuoyu paylaşılmaması, ‘gövdemizi taşın altına koyacağız’ diyenlerin ellerine cebine atmaması sonucu silinen 3 puan, yanlış teknik kadro ve sportif direktör tercihleri, tüm Bursa’nın ‘Bursalı antrenör istiyoruz’ nidalarının duyulmaması, menajer oyunları nedeniyle yanlış futbolcu tercihleri, yeterince Bursaspor’a siyasi ve ekonomik destek verilmemesi vs..

Tüm bunları daha da çoğaltabiliriz. Çünkü neresinden bakarsanız bakın, Süper Lige dönüşü elzem olan bir takımın bu kadar hatayı bir arada yapması kabul edilemez. Bu kadar hata ile sonuca gidilemez. Zaten gidilemedi de. Geçtiğimiz yıl yaşananlardan ders alınmadı ve aynı hatalar katlanarak devam edildi.

Bu yaşananların sadece küçük bir kısmı, Adana’da son düdükten sonra ortaya çıktı. Dün yaşanan kavganın üstüne kül atanlar, bugün o korun tekrar alevleneceğini düşünmedi. Külün altındaki kor hayati bir maç öncesi alevlendi ve sonuç ortada.

Şimdi çıkıp, ‘o şöyle dedi, bu şunu yaptı, sabote edildik’ deyip sonra da; “Hadi bana eyvallah, yedik içtik ama ben artık gidiyorum” demek sizin için kolay. Sizler bu şehrin hayallerini yıktınız, bu camianın belki de yok oluşunun fitilini ateşlediniz. Bunu bir özür ortadan kaldıramaz. Buna fırsat verenler de öyle ‘hadi daha iyi yapacaklar buyursun gelsin’ deyip çekip gidemez, gitmemeli, gitmelerine müsaade edilmemeli.

Şimdi yine bazı kararlar alma zamanı. Yine aynı hatalar yapılırsa, doğru kararlar alınıp doğru adımlar atılmazsa sonumuzun çevremizdeki kulüpler gibi olması kaçınılmaz. Eskişehir, Kocaeli, Sakarya örnekleri ortada. Haydi Bursa, ya doğru karar verme zamanı ya da yok oluşa doğru hızlı bir gidiş.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.