Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Harun Akın'ın cemiyetinde Süleyman Soylu damgası

Yazının Giriş Tarihi: 04.10.2021 00:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.10.2021 00:01

Doğruyol partisinin Bursa'da yetiştirdiği taban siyasetçilerinden İçişleri bakanlığı baş danışmanı Harun Akın'ın oğlu Yiğit Akın'ın evlenme törenine katıldık Merinos Atatürk kongre kültür merkezi terasında yapılan kokteyl ve nikah töreninde adeta izdiham yaşandı. Bir hayli kalabalık davetli misafir listesinin haricinde de yüksek katılım olduğunu gözlemledik. Ak parti Bursa milletvekilleri Refik Özen, Mustafa Esgin, Ahmet Kılıç, geçmiş dönem milletvekili Bennur Karaburun, Bursa Valisi Yakup Canbolat ve yardımcıları, Bursa il Emniyet müdürü Tacettin Aslan, emniyet teşkilatından Müdür yardımcıları, Osmangazi ilçe emniyet müdürü Memduh Pişik, ekip amirlerinden İrfan Duru törende gördüklerimiz arasındaydı.

Yıllarca siyasi şubede görev yapan en ateşli ve tartışmalı kongrelerde her zaman ortamı yatıştıran sağ duyu sahibi emektar dostumuz Erol Uysal yine görevi başında koştururken bizimle görüşüp sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Törene katılan Büyükşehir Belediye başkanı Alinur Aktaş, Osmangazi belediye başkanı Mustafa Dündar, Yıldırım belediye başkanı Oktay Yılmaz, Mustafakemalpaşa belediye başkanı Mehmet Kanar, Büyük Orhan belediye başkanı Ahmet Korkmaz, Harmancık belediye başkan yardımcısı Serdar Yılmaz yoğun kalabalıklar arasında gördüklerimizdi.

Ak parti il başkanı Davut Gürkan, İYİ parti il başkanı Selçuk Türkoğlu, Demokrat parti genel başkan yardımcısı Ahmet Okur'da davete icabet etmişti.

Ak parti Bursa il başkan yardımcılarından dostlarımız Nurettin Özbağkıran, Ali Sait Adiloğlu ve Av Mustafa Yavuz, Yıldırım Belediye meclis üyesi Feridun Özyüksel, ayak üstü sohbet ettiğimiz dostlarımızdı.

Harun Akın yazı girişinde bahsettiğimiz gibi merkez sağ'da Doğruyol partisinde yıllarca siyaset yapıp yetişmiş biridir, gençlik döneminden beri aktif siyasette bulunmuş il, ilçe yöneticilikleri, iki dönem il başkanlığı, milletvekili adaylığı ve iki farklı Genelbaşkan yardımcılığı da yapmıştır. Salon da misafir yapısına baktığımızda DYP (DP) Ağırlığı kendini hissettiriyordu. Kokteyl saatine doğru Merinosa girdiğimizde bir arabadan bize seslendiler bir de baktık Adana'dan Demokrat parti emektarlarından Peyami Biçer, şaşırdık ve arkadaşlarını tanıttı, Osmaniye'den, Kırıkkale den toplanıp gelmişler düğüne biz de kendilerini takdir ettik.

Garnizon komutanlığından katılımları da unutmamak lazım, Üniformalı subayları görünce, insanın içinde manevi duygularda artıyor ister istemez ve kendinizi güçlü bir ülke olarak görüp gurur duyabiliyorsunuz, çok önemli bir duygu bu ve üstelik dünyada tuhaf işler olurken Orduyu sağlam ve güçlü görmek isteriz vatandaş olarak. Eskilerden duyduğumuz gibi ''Allah ordumuza zeval vermesin'' diyelim.

DP (DYP) kanadından düğüne iştirak edenlere bakarsak. Mümin Tüfek, Şaban Aksoy, Kamil Mehmet Acaroğlu, Mesut İlhan, Metin Aydın, Mümin Ekici, Ali Erdoğan, Süleyman Güzey, Yusuf Öz, Selim Sani, Soner Dadak, Abizet Akdere, Hüseyin Çiftliklioğlu, Namık Kemal Gemlik, Erol Zeki Tok, Rüstem Önder, Kerim Çelikten, Erol Karabayır, Sönmez Azak, İskender Elibol, İskender Uz, Uğur Şahan, Umut Şahan, Samet Uzun, Aklımızda kalanlar. Anadolu ve Esentepe hastaneleri genel koordinatörü Sahip Keçici, basın dan Yüksel Baysal, Erdal Şahan, Mesut Güleç, Rümeysa Kot, Ömer Küçükkaya, Erdal Orhan sohbet ettiklerimiz arasındaydı.

Törene birlikte geldiğimiz dostlarımız Gürhan Acar ve Mustafa Bulan ile uzun, uzun sohbet etmekle kalmayıp genel gözlem de yaptık, bir nevi ortak fikrimiz İçişleri bakanı Süleyman Soylu'nun törene damga vurmuş olmasıydı, hakikaten halktan kendisine müthiş bir teveccüh var ve bu yansıma Süleyman Soylu'nun gittiği her yerde yansıyor. Kendisini yalnızca Ak partililer ve Demokratlar değil, partili ve partisiz bir çok vatandaş bunu açıkça ifade ediyor. Özellikle Terör ve uyuşturucu gibi uğraşması ve bitirilmesinin zor olduğu konuların üstüne cesaretle gitmesi kendisine olan sevgiyi her geçen gün arttırmaktadır. Bakan Soylu'nun bitirmeye çalıştığı bu konu partiler üstü bir sorun olup tüm vatandaşlarımızın bitmesi için destek vereceği problemlerdir. Bu savaşta kendilerine başarılar dilerken yeni çifte de sağlık ve mutluluk temenni ediyoruz.

...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.