Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Harika gençler

Yazının Giriş Tarihi: 02.11.2020 00:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.11.2020 00:01

Bursaspor Bolusporu harika gençlerle harika oynayarak 4 2 yendi. Bu gençlerde hayat var Bursaspor maça iyi başlamadı ama son 75 dakika tempolu oyunuyla harika oynadı ve haklı galibiyet elde etti.                                               

Bursaspor iyi yolda bu takım kazanmayı alışkanlık haline getirdiğinde başarı gelecektir bundan kimsenin şüphesi olmasın.                                                        

Başta Ali Akman olmak üzere tüm gençler iyi bir performans gösteriyor gelecek vadeden bu gençlerden asla vazgeçmememiz lazım.                                                         

 Bu takıma transfer edilecekse yetenekli gençler transfer edilmeli ve kadro derinliği bu şekilde olmalıdır aksi halde takımın özelliği ve güzelliği bozulur. Mustafa ER hocaya destek tam olmalıyız yönetim teknik kadro oyuncu gurubu bütün bunlarda istikrar şart oyuncu kazanma gibi hocada kazanmalıyız kendi değerlerimize sahip çıkmalıyız .                                                                                      

Bakın Türkiye liglerine en az Beşiktaş kökenli 20 ye yakın hoca var bizim Bursaspor yada Bursa patentli hocalarımız neden olmasın.                                     

Yönetim kurulu çok çalışmalı Pandemiyi bahane ederek Özlüce ye kapanmamalı çalmadığı kapı bırakmaması lazım çünkü iyi takım olmak yetmiyor ekonomik durumu da düzetmemiz lazım.                                                                                      

Güzel projelerle kalıcı gelir kaynakları oluşturmalıyız dilenen değil kazanan Bursaspor olmalıyız. Bütün bunlar için uyuyan dev Bursaspor camiasının ayağa kalkması lazım bunun için yönetim kurulu gece gündüz çalışmalı.                                  

 Haydi Erkan KAMAT ve arkadaşları şimdi bu gençler kadar olmasa da sizde koşun biraz korkmayın maskelerinizi takın ellerinizi yıkayın mesafeye dikkat edin Pandemi hikaye çalışmaya devam

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.