Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sevinç’ten birlik çağrısı

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Şahin Sevinç, son aylarda dünyayı kasıp kavuran ve Türkiye’de de görülmeye başlanan Koronavirüsü salgını nedeniyle yaşanılan bazı olumsuz gelişmeleri hatırlatarak, tüm kesimleri birlikte hareket etmeye davet etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2020 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2020 14:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sevinç’ten birlik çağrısı

HABER: BURHAN KAYA

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Şahin Sevinç, Türkiye’de Koronavirüsü vakasının görülmesinin ardında ortaya çıkan fırsatçılara tepki göstererek, herkesin birlikte tepki göstermesi gerektiğini söyledi. Sevinç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Dünyada ve ülkemizde ortaya çıkan virüs sebebiyle, toplumun bu süreçteki ihtiyaçlarına zalimane bir şekilde fahiş zamlar yapanlara karşı, Ticaret Sanayi İl Müdürlüklerini, Odalarımızı, Zabıta Müdürlüklerimizi, Tüketici Koruma Derneklerimizi görev ve sorumluluklarını yerine getirmeye davet ediyorum. Fırsatçı güruha gerekli yaptırımların acilen uygulanması gerekiyor. Böylesi hassas durumlarda fırsatçılığı ve karaborsacılığı meslek edinenlere gerekli yaptırımlar uygulanmalı ve bunların önüne geçilmelidir. Diğer taraftan da özellikle temizlik, hijyen ve gıda ürünlerindeki akıl almaz fiyat artışları ile ilgili tedbirler alınmalıdır.” dedi

 Öte yandan Büyükşehir, toplu taşıma araçlarının çıkış noktalarına ve halkın yoğun olduğu noktalara dezenfekte çalışmalarını da arttırılmalıdır. Ayrıca vatandaşların panik yapmamalarını ve tüm sorumluluk sahibi yöneticileri de bu noktada hassasiyetle ivedi şekilde görev ve sorumluluklarını yerine getirmeye davet ediyor, tüm kamuoyuna saygılarımı sunuyorum.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.