Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Niksar TSO Başkanı Mehmet Şöhretoğlu toprağa verildi

Niksar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şöhretoğlu(61) hayatını kaybetti. Bir süredir rahatsızlığı sebebiyle tedavi gören Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şöhretoğlu dualarla toprağa verildi. Türkiye Odalar...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2014 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2014 16:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Niksar TSO Başkanı Mehmet Şöhretoğlu toprağa verildi
Niksar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şöhretoğlu(61) hayatını kaybetti. Bir süredir rahatsızlığı sebebiyle tedavi gören Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şöhretoğlu dualarla toprağa verildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, uçağının rötar yapması üzerine cenazeye katılamazken, daha sonra Tokat Ticaret ve sanayi Odası Başkanı Ahmet Arat’la birlikte karayolu ile Niksar’a geçerek taziye ziyaretinde bulundu. Hisarcıklıoğlu burada cenaze yakınlarına baş sağlığı dileklerinde bulunarak duygu ve düşüncelerini şöyle dile getirdi: "Mehmet beyin Allah makamını cennet etsin. Biliyorsunuz ticaret odası sanayi odası borsa başkanlarımız, özellikle şehirlerde il ve ilçelerin ekonomisinin kalkınması için çaba sarfederler meccanen bunu yaparlar. Mehmet bey de Allah razı olsun Allah rızası için Niksar'ın ekonomisin kalkınması, gelişmesi için çaba sarfederdi, tekrar Allah makamını cennet etsin bütün aileyi camiamıza taziyelerimi bildiriyorum. Ailesine başsağlığı dilemek için bugün buradayız, geride kalanlara Allah uzun ömür versin."

Evli ve üç çocuk babası olan Mehmet Şöhretoğlu, Niksar Ulu Camii’de öğle namazını müteakiben İlçe Müftüsü Ali Canpolat’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Melikgazi Kabristanlığındaki aile mezarlığına defnedildi.

Cenaze törenine Tokat Valisi Cevdet Can, CHP Tokat Milletvekili Dr. Orhan Düzgün, Niksar Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Başçiftlik Kaymakamı Fatih Arıkoğlu, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım, Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ile STK temsilcileri, Şöhretoğlu’nun yakınlarının da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.