Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir itfaiyesinden güvenlik eğitimi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi yangın güvenlik önlemleri eğitimlerini sürdürüyor. Son olarak Kız Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde öğrenci ve öğretmenlere teorik ve uygulamalı eğitim verildi.Okul, iş yeri gibi kalabalık yerlerde...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Büyükşehir itfaiyesinden güvenlik eğitimi
Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi yangın güvenlik önlemleri eğitimlerini sürdürüyor. Son olarak Kız Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde öğrenci ve öğretmenlere teorik ve uygulamalı eğitim verildi.

Okul, iş yeri gibi kalabalık yerlerde yangına karşı hassasiyeti artırmayı ve yangın söndürme tekniklerinin toplumun tüm kesimlerince bilinmesini hedefleyen Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, eğitim çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Kayseri Kız Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde yangın güvenlik uygulamaları eğitimi yapıldı.

Öğretmen ve öğrencilere önce teorik eğitim verilerek yangın anında yapılması gerekenler anlatıldı. Daha sonra okul bahçesinde ateş yakılarak yangına müdahale uygulamalı olarak gösterildi. Öğretmen ve öğrenciler yangın söndürme tüpü kullanarak yangına müdahale konusunda tecrübe edindiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.