Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayrak sergisi açtılar

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Özel Gonca Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde öğrenim gören öğrenciler, Cumhuriyet etkinlikleri kapsamında Türk bayrağı sergisi açtı. Yaklaşık yüz eserin sergilendiği sergi vatandaşlardan büyük ilgi gördü....

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2013 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2013 15:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bayrak sergisi açtılar
Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Özel Gonca Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde öğrenim gören öğrenciler, Cumhuriyet etkinlikleri kapsamında Türk bayrağı sergisi açtı. Yaklaşık yüz eserin sergilendiği sergi vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Ereğli okul öncesi öğrenim kurumlarından Özel Gonca Kreş öğrencileri, anne ve babalarının da yardımı ile yaptıkları Türk Bayraklarını Ereğli halkının beğenisine sundu. Açılışa Ereğli İlçe Milli eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ruhi Koç da katıldı. Açılış öncesi konuşan Koç, öğrencileri başarılı çalışmalarından dolayı kutladı. Makarna, bez parçaları, karton ve diğer atık malzemelerden hazırlanan serginin açılışın gerçekleştirilmesinin ardından öğrenci velileri ile davetliler sergiyi gezdi.

Abdi İpekçi Sergi Salonu'nda gerçekleştirilen açılış sonrasında yapılan çalışma hakkında bilgi veren Ereğli Özel Gonca Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Rahşan Yılmaz, "0-6 yaşa eğitim vermekteyiz. Bu öğrencilerimizin 29 Ekim bayramı çerçevesinde 'Cumhuriyetin Etkinlikleri' adı altında Türk bayrağımızın özelliklerini anlatma adına aile katılım projesi düzenledik. 100 öğrencimiz, her velimiz bireysel olarak farklı orijinal şekilde bayraklarını yaptılar. Biz de bunları çocuklarımızla birlikte sergiledik. Her çocuğumuz yaptığı etkinlikleri hem anlattı hem de onları bütün Ereğli halkına göstermiş oldu." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.