Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ağrı Belediyesi Eş Başkanları halkla el ele temizlik çalışması‏ yaptı

Ağrı Belediyesi Eş Başkanları, Bulut mahallesi sakinleri ile mahallede temizlik kampanyası başlattı. Temizlik kampanyasına mahalle sakinleri, Belediye Eş Başkanları Sırrı Sakık ve Mukaddes Kubilay, belediye eş başkan yardımcıları, Ağrı...

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2014 09:34
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2014 09:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ağrı Belediyesi Eş Başkanları, Bulut mahallesi sakinleri ile mahallede temizlik kampanyası başlattı. Temizlik kampanyasına mahalle sakinleri, Belediye Eş Başkanları Sırrı Sakık ve Mukaddes Kubilay, belediye eş başkan yardımcıları, Ağrı İl Genel Meclis Başkanı Ali Öztürk, DBP belediye encümenleri, belediye temizlik ekibi katıldı.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği temizlik kampanyası her sokakta devam edecek. Mahalle sakinlerinden Ahmet Güneş, "Biz kendi kendimizi yönetmek istiyoruz. Bu çalışmayı da Bulut mahallesi çalışanları ortaklaşa karar alarak başladık. Temiz bir gelecek için ilk önce temizliği kendi mutfağımızda başlayacağız. Eş başkanlarımız da bize destek sundular, kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

Daha sonra konuşan Ağrı Belediyesi Eş Başkanı Mukaddes Kubilay, "Bizim amacımız temizlik kültürünü bir az yansıtmaktır. Temizlik çalışmaları sadece belediyenin görevi değil bütün halkın görevidir. Herkes kendi çevresini temiz tutarsa temiz bir çevre oluşur. Kendi çevremizi de temizlemek komşumuzu temizliğe teşvik etmek anlamına gelir. Ekolojiyi tahrip etmemek bizim elimizdedir. Bundan sonraki kampanyalarımız daha organizeli olacak. Bu kampanyayı bütün mahallelerde başlatacağız. Eksiklerimiz çok. Sorunlar çok. Biz önümüzdeki dönemlerde araç ve konteyner sayısını artıracağız. Bu temizlik bu günlük olmayacak. Bundan sonra hiç bir arkadaşımız çöplerini ortalığa atmasın. Belli saatlerde kapılarına koysunlar, temizlik ekiplerimiz de belirli bir saatte çöpleri alacak. Temiz bir mahalle, temiz bir şehir oluşturacağız" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.