Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Terör yandaşlarının otobüs taşlamasının önüne geçilemiyor

Adana'da bölücü terör örgüt yandaşları, bir belediye otobüsüne daha saldırıda bulundu. Taş ve patlayıcı madde atıldığı belirlenen otobüste yaralanan olmazken maddi hasar meydana geldi.     Olay, 1 Aralık Pazar günü...

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2013 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2013 15:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Terör yandaşlarının otobüs taşlamasının önüne geçilemiyor
Adana'da bölücü terör örgüt yandaşları, bir belediye otobüsüne daha saldırıda bulundu. Taş ve patlayıcı madde atıldığı belirlenen otobüste yaralanan olmazken maddi hasar meydana geldi.

    Olay, 1 Aralık Pazar günü saat 15.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Gürselpaşa Mahallesi Gürselpaşa 1. nolu parkın yanında yaşandı. İddialara göre, bölücü terör örgütü yandaşı bir grup Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüsü taşladı, terör yandaşları, ayrıca patlayıcı madde attı. Otobüsün camlarının kırıldığını duyan çevredeki vatandaşların bildirmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, olaya karıştığı ileri sürülen 12 yaşındaki A.Y. ile 13 yaşındaki R.H.'yi yakaladı. Emniyet Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince teslim alınan 2 çocukla ilgili işlemler sürdürülüyor.

    Adana'da geçen ay içerisinde bir otobüsün taşlanması sonucu kafasına isabet eden taştan dolayı kontrolden çıkan Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüsteki şoför 27 yaşındaki Ali Köse ölmüş, 6 yaşındaki Ramazan Taşkıran da otobüsün altında kalarak can vermişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.