Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Taciz' değil çakra temizliğiymiş!

‘Bioenerji uzmanı’ olarak açtığı işyerinde bir kadına tacizden yargılanan ‘Salih Hoca’ ilk duruşmada suçlamaları, “Çakralarını temizledim. Negatif enerjiyi aldım, pozitif enerji transferi yaptım” diyerek reddetti.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2016 08:45
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2016 08:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
'Taciz' değil çakra temizliğiymiş!
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nın hazırladığı iddianameye göre, bu ilçede ‘Şifa Bio Enerji’ isimli bir işyeri açan Celalettin D. (28), kendisini ‘Salih Hoca’ olarak tanıtıp, eğitimi olmadığı halde internet üzerinden “Psikolojik destek verilir” şeklinde ilanlar yayınladı. İddiaya göre, eşiyle yaşadığı geçimsizlik nedeniyle bunalıma giren Hatice Y. (27), ablasının tavsiyesi üzerine Celalettin D.’nin işyerine gidenlerden biriydi.

‘CİN’SEL TACİZ

Celalettin D. genç kadına, “Sende ve eşinde cin var, çıkarmamız gerek” diyerek, bin 500 lira istedi. Hatice Y. randevuyla 4 Şubat 2016’da Celalettin D.’nin işyerine gitti. Celalettin D. ‘tedavi’ adı altında Hatice Y.’yi taciz etmeye başladı ve ardından da “Senin içinde cin var, eşin seni aldatıyor. Üç harflinin başını kestim” diyerek kadına sarılıp dudaklarından öptü. Hatice Y., o sırada cep telefonunun da çalmasını fırsat bilerek odadan çıktı.

17 YILA KADAR HAPİS

Muhasebeci Hatice Y.’nin şikâyeti üzerine başlatılan soruşturma sonunda hazırlanan iddianamede, Celalettin D.’nin eğitim almadığı halde medyumluk ve bioenerji uzmanlığı adı altında işyeri açarak cin çıkarmak bahanesiyle Hatice Y.’yi kandırıp aldatarak nitelikli ve ustaca kurgulanmış hileli davranışlarda bulunduğu, cinsel saldırıda bulunduğu belirtildi. Celalettin D.’nin dolandırıcılık ve basit cinsel saldırı suçlarından 17 yıla kadar hapsi istendi. Duruşma ertelendi.

‘KADIN NEGATİFTİ POZİTİF YAPTIM’

Celalettİn D., Bakırköy 11 Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki savunmasında şunları söyledi: “Üzerindeki negatif enerjiyi alıp pozitif enerji yüklemem için elini tutmam gerekiyordu ve bunu yapmadan kendisine söyledim. Kendisinde büyü ya da cin olup olmadığını sordu. Böyle bir şeyin olmadığını, probleminin negatif enerji ile ilgili olduğunu, aorasındaki yırtık ve çakralarındaki kirlenmelerden kaynaklandığını söyledim. Çakralarını temizledim. Negatif enerjiyi aldım, pozitif enerji transferi yaptım. Ondan sonra gitti. Bir-iki gün sonra gece yarısından sonra müşteki beni aradı. Niyeti yakınlaşmak ve duygusal bağ kurmak idi.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.