Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Suruç'tan bir ölüm daha

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde meydana gelen patlamada ağır yaralanan 19 yaşındaki Mert Cömert, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Doğum gününde vefat eden Cömert’in cenazesi Samsun’a gönderilmek üzere ailesi tarafından Şanlıurfa Adli Tıp Kurumundan alındı.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2015 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2015 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Suruç'tan bir ölüm daha
20 Temmuz’da Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde canlı bombalı saldırı sonucu ağır yaralanan Mert Cömert tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Böylece patlamada ölenlerin sayısı 34’e yükseldi.

Ailenin tek çocuğu olan Cömert’in Gazi Üniversitesi’nde okuduğu öğrenildi. Mert Cömert’in hayatını kaybettiği bugünün aynı zamanda doğum günü olduğu bildirildi. Cömert’in cenazesi Mehmet Akif İnan Devlet Hastanesi’nden alınarak Şanlıurfa Adli Tıp Kurumunda otopsi işleminin ardından cenaze aracı ile Samsun’a gönderildi. Cenazeyi baba Mehmet Cömert teslim aldı.

Bu arada HDP Şanlıurfa Milletvekili Leyla Güven, Adli Tıp Kurumu önünde açıklama yaptı. Kobani’ye giden gençlerin ne amaçla gittiklerinin bilinmesi gerektiğini dile getiren Güven, gençlerin Kobani’de yapmak istediklerini yerine getireceklerini ifade etti. Türkiye’de her gün cenazelerle karşılaştıklarını kaydeden Güven, “Yaşamını yitiren onlarca genç oldu. Bunları ayrıştırmıyoruz. Çünkü gözyaşının rengi aynı. Ama herkesin de şunu iyi bilmesi gerekiyor; bu politikayı halka dayatan ve ölümün dışında seçenek yokmuş gibi bir yaklaşım sergileyen yetkililer bu halka hesap verecek.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.