Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sırrı Süreyya ile Enver Aysever birbirine girdi

Sırrı Süreyya Önder: Aysever CHP’deki yerini beğenmediğinde Sn. Kılıçdaroğlu'na söylediklerini hatırladıkça da kızarıyorum

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2014 21:32
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2014 23:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sırrı Süreyya ile Enver Aysever birbirine girdi
 Gazeteci Enver Aysever, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından HDP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sırrı Süreyya Önder'in kendisine, ailesine ve annesine ağır küfürler ettiğini iddia etti. Sırrı Süreyya Önder ise, “Aysever'i arayıp hak ettiği her şeyi söyledim. Kimsenin anasına sövmem” dedi.

Aysever sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından, "Postacı Sırrı demokrat değil mi?" "İstanbul un truva atı kim?" şeklindeki tweetlerle Sırrı Süreyya Önder'i eleştirdi.

Aysever bu tweetlerinin ardından Sırrı Süreyya Önder'in kendisini aradığını belirterek şunları yazdı "az önce arayıp çok ağır küfürler etti. Bana, aileme, anneme küfür etti. Kamuoyuna duyururum."

Önder'den yanıt

HDP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sırrı Süreyya Önder, Enver Aysever'in tweetlerine yine aynı yöntemle Twitter'dan yanıt verdi.

Önder, “Bu ibişlerin barışı ve eşitliği sindirmesi imkansız. İnsanlığa kattıkları tek eserleri vardır onu da sifonu çekerken kendileri görürler. Sn. Sarıgül'ün adaylığı kesinleştiğinde söylediklerini yazmaya terbiyem el vermez. Bu nevzuhur ibişler siyaset arenasını boş sanıyorlar. Aysever CHP’deki yerini beğenmediğinde Sn. Kılıçdaroğlu'na söylediklerini hatırladıkça da kızarıyorum. Barışın postacısı da olurum. Uğruna canımı da veririm. Bugün sevdiklerime yarın sövmem. Aysever'in ırkçı söylemleri halen arşivlerde duruyor. Bana "abi abi" diye yaltaklanmaları da kulağımda. Aysever'i arayıp hak ettiği her şeyi söyledim. Kimsenin anasına sövmem. Mahkemeye veriyorum ona da aynı yöntemi öneriyorum. Biz Suriye dahil bu hükümetin bütün savaş operasyonlarına karşı canlı kalkan oluruz. Bu ibişler sadece vah vah der ellerini oğuştururlar” dedi.

(T24)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.