Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Muğla'da insan kaçakçılığı operasyonu: 11 gözaltı

Muğla'da ve Antalya'da düzenlenen eşzamanlı operasyonlarda, insan kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla 11 kişi gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Muğla...

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2015 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2015 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Muğla'da ve Antalya'da düzenlenen eşzamanlı operasyonlarda, insan kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla 11 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Muğla ve ilçelerinden kanunsuz geçiş faaliyetlerini organize ettiği öne sürülen bir şebekeyi takibe aldı. İstihbarat çalışmasında İ.T., M.F. ve S.İ.'nin, kaçakları Fethiye ile Bodrum arasındaki koylardan teknelerle Yunan adalarına kaçırmak için hazırlık içinde olduğu belirlendi. Şebekenin, kaçak geçişleri Kalkan, Göcek, Dalyan, Hisarönü, Datça, Turgutreis, Güllük ve Didim koylarından yaptığını tespit eden ekipler Bodrum, Fethiye, Dalaman ve Ortaca ilçeleriyle Antalya'da eşzamanlı operasyonlar düzenledi. T. Y., Y. Y., A. A. K., H. G., M. F., M.K., S. İ., E. Ü., E. K., S. K. ve İ.T. isimli 11 zanlı gözaltına alındı. Zanlıların, ifade işlemlerinin ardından, göçmen kaçakçılığı suçlamasıyla adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Operasyonlarda ayrıca kanunsuz yollarla yurtdışına çıkmaya hazırlanan 37 kaçak yakalandı. Kaçakların sevkinde kullanıldığı belirlenen üç tekne de ele geçirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.