Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MTP Genel Başkanı Yılmaz: Yolsuzluklar konuşulmasın diye medyaya baskı yapılıyor

Milliyetçi Türkiye Partisi (MTP) Genel Başkanı Ahmet Yılmaz, “Basın Türkiye’de hiçbir zaman tam özgür olamamıştır. Hep devlet baskısı olmuştur. Bu son operasyon da 12 yıldır olmayan özgürlüğün en bariz örneklerinden biri olmuştur.”...

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2014 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2014 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MTP Genel Başkanı Yılmaz: Yolsuzluklar konuşulmasın diye medyaya baskı yapılıyor
Milliyetçi Türkiye Partisi (MTP) Genel Başkanı Ahmet Yılmaz, “Basın Türkiye’de hiçbir zaman tam özgür olamamıştır. Hep devlet baskısı olmuştur. Bu son operasyon da 12 yıldır olmayan özgürlüğün en bariz örneklerinden biri olmuştur.” dedi.

Zaman gazetesinin Ankara bürosunu ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulunan MTP Genel Başkanı Ahmet Yılmaz, AKP’nin, ‘yolsuzluklar konuşulmasın' diye 17 Aralık’ın yıl dönümünde böyle bir operasyona ihtiyaç duyduğunu söyledi. Yılmaz, “Yolsuzluk var mıdır yok mudur, operasyon yapılmış mıdır yapılmamış mıdır bunları ayrıca konuşuruz. Ama bugün hangi vatandaşımızın evinde 4 milyon dolarlık para kasaları çıkıyor? Bu soruya mertlikle kim cevap verebilir? Şimdi tüm bunlar konuşulmasın, halk duymasın diye medyaya baskı yapıyorlar, operasyon yapıyorlar.” şeklinde konuştu.

Gazetecilerin tutuklanmasının kabul edilemez olduğunu kaydeden MTP Genel Başkanı Ahmet Yılmaz, “Artık Türkiye’nin gazeteci tutuklamalarıyla gündeme gelmemesi gerekir. Enerjimizi bu ülkenin daha bir yerde olması için harcamamız lazım . Bunlar siyaset değil. Bu ülkeye gerçekten yazık. Çocuklarımızın geleceğine yazık. Kafamızı kuma gömmeden, dünyayla da barışarak ülkemizi daha iyi bir yer yapabiliriz.” değerlendirmesini yaptı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.