Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kazada yola düştü, arkadan gelen otomobilin çarpması sonucu öldü

Manisa’nın Turgutlu ilçesindeki trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Kaza, İzmir-Ankara karayolu üzerindeki Ören Kavşağı'nda meydana geldi.Kavşaktan dönüp İzmir yönüne gitmek isteyen Hüseyin Demirtaş (20)...

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2014 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2014 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa’nın Turgutlu ilçesindeki trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Kaza, İzmir-Ankara karayolu üzerindeki Ören Kavşağı'nda meydana geldi.

Kavşaktan dönüp İzmir yönüne gitmek isteyen Hüseyin Demirtaş (20) yönetimindeki plakasız motosikletle Turgutlu yönünden İzmir yönüne giden Avni Bayar (39) yönetimindeki GE EV 55 Almanya plakalı otomobil çarpıştı. Demirtaş, motosikletiyle yol kenarındaki şarampole uçarken arkasında yolcu olarak bulunan İzzet Özdemir (20) de yola savruldu. Bu sırada Özdemir'e arkadan gelen, henüz plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir otomobil çarptı. Kazayı görenler, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Özdemir olay yerinde hayatını kaybetti. Hüseyin Demirtaş ise ilk müdahalenin ardından Kemalpaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İzzet Özdemir'in cenazesi, incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.