Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir'de bin 950 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

İzmir'in Bornova ilçesi Yeşilova Mahallesi'nde, kaçak akaryakıt satan bir işyerine operasyon düzenlendi. Operasyonda, bin 950 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi. İzmir Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri,...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 16:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir'de bin 950 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi
İzmir'in Bornova ilçesi Yeşilova Mahallesi'nde, kaçak akaryakıt satan bir işyerine operasyon düzenlendi. Operasyonda, bin 950 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.

İzmir Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, tabelasında herhangi bir ibare olmayan işyerindeki barakada bulunan pompa düzeneğiyle bir arabaya akaryakıt doldurulduğunu farketti. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan izinle operasyon düzenleyen ekipler, bin 950 litre kaçak akaryakıt ve akaryakıt aktarımında kullanılan sayaçlı pompa düzeneği ele geçirdi. İşyerinde bulunan şüpheliler C.G. ve B.K. hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Ege Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'nün, Türkiye ekonomisini olumsuz etkileyen kişilere karşı operasyonlara devam edeceği belirtildi. Vatandaşların, bu tür olaylarla ilgili olarak Alo 136 Gümrükler Muhafaza İhbar hattını arayabileceği kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.