Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

F16'lar Skorsky helikopteri düşürdü

F16'lar kalkışmayı yapanların ele geçirdiği Skorsky helikopteri düşürdü.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2016 01:59
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2016 19:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
F16'lar Skorsky helikopteri düşürdü
İstanbul ve Ankara'dan son dakika haberi... 'Yurtta Sulh Konseyi' adıyla darbe girişiminde bulunan askerlerle ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Yenimahalle'deki MİT binasından silah sesleri geldiği öğrenildi. Ankara'da TRT binasına helikopterden 4 el ateş açıldı. Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Merkezi'nde 2 patlama meydana geldi, 17 polisin şehit olduğu iddiası var.

"Ankara Emniyet Müdürlüğü, ikinci defa savaş uçağı ve helikopter tarafından saldırıya uğradı" denildi. İstanbul'dan da gece boyu silah sesleri geldi.

"Güvenilir kaynaklar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın askeri kalkışmada bulunan bir grup asker tarafından rehin alındığını bildirdi" denildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada halkı meydanlara çağırdı. Saat 01.30 sularında Ankara'da büyük bir patlamanın yaşandığı belirtildi

"Güvenilir kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları, darbe girişiminde bulunan bölücü terör örgütü FETÖ mensupları tarafından kullanılan askeri helikopterleri etkisiz hale getirmek için Ankara semalarında uçuşunu sürdürüyor" denildi. F-16'lar, darbe girişiminde bulunan askerlerin elindeki bir Sikorsky helikopter ile bir Süper Kobra'yı düşürdü. "Sayfa yeni bilgilerle sürekli güncellenmektedir.

Son dakika: 01.50'de "Güvenilir kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları, darbe girişiminde bulunan bölücü terör örgütü FETÖ mensupları tarafından kullanılan askeri helikopterleri etkisiz hale getirmek için Ankara semalarında uçuşunu sürdürüyor" ifadeleri yer aldı

Son dakika: Türk Hava Kuvvetlerine ait F-16 uçağı, darbe girişiminde bulunanların elindeki Sikorsky helikopteri düşürdü. Ankara'da bir Süper Kobra helikopterin de düşürüldüğü bilgisi var.

Son dakika: Vatandaşlar pek çok kentte sokağa döküldü. Darbe girişimindeki askerleri durduruyor.

Son dakika: Ankara, Özel Harekat Merkezi, darbe girişiminde bulunan askerler tarafından bombalandı. 17 polisin şehit olduğu belirtiliyor.

Son dakika: Anadolu Ajansı TBMM'ye bomba atıldığı bilgisini paylaştı. Meclis binasından duman yükseldiği görüldü. TBMM'ye atılan bomba nedeniyle bazı polis memurları ve Meclis görevlileri yaralandı, kulis camları kırıldı

Son dakika: Birinci Ordu Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, İstanbul ve Ankara'daki kalkışmayla ilgili olarak, "Bu olaylar meydana geldiği andan itibaren Sayın Valimizle bir araya gelip İstanbul üzerine yoğunlaştık. Buradaki problemi çözmek için çalışıyoruz. Birinci Ordu Komutanlığı içinde küçük bir grubu temsil ediyorlar. Endişe edecek bir durum yok, bunlara katılmayan ve şu anda emir komuta zinciri içinde olan diğer birliklerle birlikte gerekli tedbirleri alıyoruz." dedi.

Son dakika haberi: F-16'lar, Sikorksy ve Süper Kobra vurdu

Son dakika: Genelkurmay Özel Kuvvetler Komutanı Tümgeneral Zekai Aksakallı, İstanbul ve Ankara'daki FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin "Eşkiyalar başarılı olamayacaklar" dedi.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.