Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engelliler spor merkezleri masaya yatırıldı

Bursa’da düzenlenen Engelliler Sporunda Vizyon ve Sistem Kurgusu toplantısında Engelliler İl Spor Merkezlerinin 2015 yılında yürüteceği faaliyetler masaya yatırıldı.Eğitim kalitesi, karşılaşılan aksaklıkların yerinde görülüp gerekli...

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2014 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2014 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Engelliler spor merkezleri masaya yatırıldı
Bursa’da düzenlenen Engelliler Sporunda Vizyon ve Sistem Kurgusu toplantısında Engelliler İl Spor Merkezlerinin 2015 yılında yürüteceği faaliyetler masaya yatırıldı.

Eğitim kalitesi, karşılaşılan aksaklıkların yerinde görülüp gerekli tespitlerin yapılabilmesi ve Engelliler İl Spor Merkezlerinin 2015 yılında faaliyetlerinin daha sağlıklı bir şekilde planlanabilmesi amacıyla gerçekleştirilen toplantıda, Spor Genel Müdürlüğü tarafından oluşturulan komisyonun 22 ilde yaptığı incelemelerin sonuçları tartışıldı. Toplantıda ayrıca, engelliler sporu antrenörlüğü eğitim sistemi, antrenörlük kategorileri ve Engelliler Spor Merkezlerinin vizyon çalışmalarının yapılması ve merkezlerin sistematik hale getirilmesine yönelik konularda fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya, Spor Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy, Spor Genel Müdürlüğü Spor Eğitimi Daire Başkanı Metin Bayrak, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Süleyman Şahin, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Metin Kaplan, Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Ünlüer, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Savaş Duman, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yetkilileri, Bedensel, Görme, İşitme, Özel Sporcular Spor Federasyonu temsilcileri ile çeşitli üniversitelerden akademisyenler katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.