Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elif Çermik son yolculuğuna uğurlandı

Kadıköy'deki Kent mitinginde çıkan olaylarda atılan gazdan etkilenerek fenalaştığı belirtilen ve kaldırıldığı hastanede 159 günlük yaşam mücadelesini dün kaybeden Elif Çermik, Nurtepe Cemevi'nden düzenlenen cenaze törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye Taksim Dayanışması üyeleri da katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2014 22:15
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2014 23:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elif Çermik son yolculuğuna uğurlandı
 Kadıköy'de 22 Aralık 2013'te düzenlenen İstanbul Kent Mitingi'nde çıkan olaylarda fenalaşan ve kaldırıldığı hastanede 159 günlük yaşam mücadelesini kaybeden Elif Çermik için Nurtepe Cemevi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Dr. Siyami Ersek Gögüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dün hayatını kaybeden Elif Çermik'in cenaze törenine eşi Mustafa ve 4 çocuğunun yanı sıra Taksim Dayanışması üyeleri, sanatçılar Ferhat Tunç ve Pınar Aydınlar ile Çermik'in yakınları katıldı. Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve TMMOB Mimarlar Odası da cenaze törenine çelenk gönderdi. Kılınan cenaze namazının ardından 64 yaşında ölen Elif Çermik'in cenazesi Kilyos Mezarlığı'na götürüldü.

(Radikal)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.