Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ekmek teknesi gözlerinin önünde kül oldu

Konya'da üretilen TIR dorselerini yurtdışına göndermek için Samsun Limanı'na taşıyan Ali Bayrak (52) yönetimindeki TIR, Samsun Ankara karayolu üzeri Kavak ilçesi mevkisinde yanmaya başladı. Anayol üzerinde dakikalar içerisinde kül olan...

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2014 00:12
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2014 00:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ekmek teknesi gözlerinin önünde kül oldu
Konya'da üretilen TIR dorselerini yurtdışına göndermek için Samsun Limanı'na taşıyan Ali Bayrak (52) yönetimindeki TIR, Samsun Ankara karayolu üzeri Kavak ilçesi mevkisinde yanmaya başladı. Anayol üzerinde dakikalar içerisinde kül olan TIR'dan geriye sadece iskeleti kaldı.

Araç sürücüsü Ali Bayrak, "Konya'dan aldığım TIR dorsesini yurtdışına göndermek üzere Samsun Limanı'na götürüyordum. Yanımda yeğenim de vardı. Araçtan önce duman çıktı, hemen imdat frenini çekip durdum. Araçtan alevler çıkmaya başladı. Battaniye ile falan uğraştım ama söndüremedim. Alevler çok hızlı bir şekilde tüm aracı sardı. Araçta alevi gördüğüm an aradığım halde itfaiye yaklaşık yarım saat - 45 dakika sonra gibi bir vakitte geldi. İtfaiye erken gelseydi belkide aracı kurtaracaktık fakat araçtan geriye artık hiçbir şey kalmadı." dedi.

Aracın tamamen yanmasından sonra olay yerine gelen itfaiye geriye kalan az miktardaki alevi söndürüp soğutma çalışması yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.