Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Down Sendromlu Gençler ‘Şef’ Oldu

Avrupa’nın en büyük yemek üretim tesisini Bursa’da hayata geçiren, hazır yemek sektörünün önde gelen şirketlerinden Referans Grup, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında iş kadınlarıyla down sendromlu çocukları ve annelerini yemek yapma etkinliğinde bir araya getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2021 18:22
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2021 18:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Down Sendromlu Gençler ‘Şef’ Oldu

Referans Grup’un Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi’ndeki tesisinde yer alan Referans Akademi’de Koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleşen etkinlikte, down sendromlu çocuklar hünerlerini sergilediler.

Referans Catering Yönetim Kurulu Üyesi Feray Uzunçayır ev sahipliğinde ve Melek Yüzler Down Sendromu Derneği iş birliğinde gerçekleştirilen etkinlikte; TÜGİAD Genel Başkanı ve DOSABSİAD Başkanı Nilüfer Çevikel, TÜGİAD Üyeleri Nur Gül Arslan, Arzu Işıksoy, Özge Öğütçü ve Şerife Faidelibaş, down sendromlu çocuklarla birlikte yemek yaptılar.

Böyle bir etkinlik yaparak down sendromlu çocuklara hem yemek yapmayı öğretmeyi hem de çocukların güzel vakit geçirmesini sağlamayı amaçladıklarını vurgulayan Referans Catering Yönetim Kurulu Üyesi Feray Uzunçayır, bu sayede farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını ifade etti. Melek Yüzler Down Sendromu Derneği Başkanı Burcu Erşan da katılımcılara teşekkür etti.

Etkinliğin sonunda, Referans Catering Yönetim Kurulu Üyesi Feray Uzunçayır tarafından etkinliğe katılan iş kadınlarına sertifika takdim edildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.