Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’ye katılan gençlere rozet takıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanlığı’nda düzenlenen törenle CHP’ye üye olan ve 30 Mart yerel seçimlerinde ilk kez oy kullanacak gençlere rozetleri takıldı. Törende konuşan CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı,...

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2014 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2014 12:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP’ye katılan gençlere rozet takıldı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanlığı’nda düzenlenen törenle CHP’ye üye olan ve 30 Mart yerel seçimlerinde ilk kez oy kullanacak gençlere rozetleri takıldı. Törende konuşan CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, “Bizim yeni, dimağı açık, genç insanlara ihtiyacımız var. Türkiye’ye güzel bir süreç yaşatmak için, Berkin’in ve Burak Can’ın yaşadığı günler olması için hepimizin daha genç insanlara ihtiyacı var. Hoş geldiniz.” dedi.

CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda düzenlenen törenle CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, partisine üye olan ve 30 Mart yerel seçimlerinde ilk kez oy kullanacak gençlere rozetlerini taktı. Temsili rozet töreninde 450 gencin CHP’ye üye olduğu belirtildi. CHP’ye katılan genç üyelerin AK Parti döneminde doğduğunu söyleyen Salıcı, “1994 yılında bu siyaset geleneği geldi. 1994 yılından beri ismi değişse de, belediye başkanlar değişse de aynı siyaset anlayışı tarafından yönetiliyor. Umutsuz olmayın gördüklerinizin iyi şeyler olmadığının farkındayım. Doğduğunuzdan beri kötü şeyler gördüğünüzün farkındayım. Doğduğunuzdan beri bir trafik sıkışıklığı, bir AVM cinneti, bir rezidans cinneti gördüğünüzün farkındayım. Yeşil alan, kültürel alan bulamadığınızın farkındayım. Kültürel kalelerimizin polis karargâhına çevrildiği günleri gördünüz onunda farkındayım. 12 tane ağaç için bu ülkede ciddi protestonun ortaya çıktığı ve demokrasi kültürüne katkı sağladığı günleri gördünüz. Onlarında farkındayım ama önemli olan benim farkında olmam değil güzel olan taraf sizin farkında olmanız. Bizim yeni dimağı açık genç insanlara ihtiyacımız var. Türkiye’ye güzel bir süreç yaşatmak için, Berkin’in ve Burak Can’ın yaşadığı günler olması için hepimizin daha genç insanlara ihtiyacı var. Hoş geldiniz.” ifadelerini kullandı.

Salıcı, konuşmasının ardından partiye yeni katılan üyelere rozetlerini taktı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.