Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BUTTİM LÖSEV İle İyilik Doluyor

LÖSEV’in ulusal markası haline gelen LSV Dükkân Markası bu sene de BUTTİM ’de standını açtı.

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2020 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2020 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BUTTİM LÖSEV İle İyilik Doluyor

BUTTİM‘de 10 yıldır her yıl geleneksel olarak açılan LÖSEV-LSV Dükkân Standı, Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi (BUTTİM) sakinlerinden büyük ilgi gördü.

Birbirinden renkli onlarca ürünün yer aldığı stantta, her yaşa ve her bütçeye uygun hediyelik eşyalar sergilendi. BUTTİM A Blokta, 24-25 Aralık 2020 tarihlerinde açılan LÖSEV standından, hem ziyaretçiler hem de BUTTİM sakinleri yararlandılar.

Bursa Uluslararası Tekstil ve Ticaret Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Şengül, BUTTİM’de açılan LÖSEV-LSV Dükkân standıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

“STANT, ESNAFIN İLGİSİNİ ÇEKİYOR”

10 yıldır lösemili çocukların ailelerine destek olmak amacıyla ticaret merkezlerinde kurulan LÖSEV stantlarını geleneksel haline getirdiklerini belirten Sadık Şengül, “Kurulmuş olan LÖSEV-LSV Dükkân Standı, Buttim esnafının ilgisini çekiyor ve desteklerini esirgemiyorlar. Açılan stant sayesinde şifa bekleyen çocuklarımıza biraz olsun destek verebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

“HASTALARIMIZA, DESTEK OLMAK İÇİN BURADAYIZ”

Stant sorumlusu ve LÖSEV İl Koordinatör Yardımcısı Aslı Metin Sakarya ise “LÖSEV olarak her yıl düzenli desteklerinden dolayı BUTTİM yönetimine çok teşekkür ediyoruz. LÖSEV’li çocuklarımızın annelerinin, el emeği ile ürettikleri, LÖSEV-LSV Dükkan markalı ürünlerimizi bu stantta sergiliyoruz. Daha sonra satışlarını burada gerçekleştirerek elde edilen gelirle, hastalarımıza sağlık, eğitim ve barınma konularında destekler sağlıyoruz. Bu bağışlar bizim için çok kıymetli. Emeği geçen herkese ve BUTTİM sakinlerine LÖSEV adına teşekkür ediyoruz.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.