Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Bursa Teksas' dizisinin ilk gösterimi yapıldı

Bursalı oyuncular ses getirecek bir projeye imza attı. Ana temanın Bursaspor olduğu filmde bir gencin yeşil beyaz aşkını ve içinden geçtiği ilginç olaylar anlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2020 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2020 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
'Bursa Teksas' dizisinin ilk gösterimi yapıldı

HABER: BURHAN KAYA

Yapımcılığını Bursalı iş adamı Mustafa Mercan’ın üstlendiği, yönetmenliğini ve başrolünü İbrahim Şentürk'ün yaptığı Bursa Texas dizisinin ilk gösterimi Kaplıkaya Cazibe Merkezi'nde gerçekleşen basın toplantısında yapıldı. Bursaspor'un ve Bursa'nın tanıtımı için çıkılan yolda dijital medya kanalıyla seyirciyle buluşacak olan Bursa Teksas dizisi 5 bölümlük kısa film şeklinde yayınlanacak.Bursaspordan resmi izinler alınarak gerçekleştirilen yapımda sponsor sıkıntısı çekilmesine rağmen film planlandığı şekilde gösterime girdi. Yeni medya aracılığıyla Bursaspor'un sesi olmak istenen projede 'Hepimizin yolu bir' sloganıyla hareket ediliyor. Tribün yaşamının tüm gerçeklerini içinde barındıracak filmde aynı zamanda yaşama dair gerçeklikler ön planda olacak.

5 BÖLÜMDEN OLUŞACAK

Filmde tanınmış bir isim olan Bursalı ünlü oyuncu Çetin ALTINDAL bu filmde Bilge Arif karakterini canlandırıyor.

Çetin Altındal, filmin tanıtım toplantısı öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Altındal açıklamasında, Bursa Teksas Dizisi'nin 5 bölümden oluşacağı, bunun için Bursaspor'dan gerekli tüm izinlerin alındığını söyledi. Çetin Altındal, filmin çekimi esnasında sponsor sıkıntısı çektiklerini ve filmin planlandığı gibi gösterime gireceğinin altını çizdi. Altındal, "Yeni medya aracılığıyla bu projede Bursa'nın ve Bursaspor'un sesi olacağız. Hepimizin Yolu Bir sloganıyla hareket ettik. Tribün yaşamının tüm gerçeklerini barındıracak bir film olacak. Dijital medya You Tube'da yayınlayacak filmimize Bursalılardan da destek bekliyoruz" dedi.

Normalde kısa filmlerde rol almayan Altındal, bu projede söz konusu Bursa ve en önemlisi Bursaspor sevdası olduğu için rol aldığını belirterek, bu projede rol almanın kendisi için bir onur olduğunu vurguladı

Film 20 Ağustos'ta ilk bölümüyle 'Bursa Teksas Dizi'si adlı youtube kanalında izlenilebilecek.

BURSALILAR BEĞENECEK

Filmin tanıtım toplantısında bulunan Sinema eleştirmeni İlyas Taban, film hakkında şunları söyledi: "Filmin ana temasına baktığımızda Bursa'nın ve Bursaspor'un tanıtımında önemli bir aşama olabileceğini düşünüyorum. Kısa film olarak ilk bölümü çarpıcı sahneleri ele almış. Toplamda 5 bölümden oluşan bu filmin Bursalıların beğeneceğini umuyorum. Filmin ilk bölümünü ele aldığımızda eleştirilecek bir kaç sahne var; ama ileriki bölümde daha da profesyonelce çekimlerin olacağını düşünüyorum" dedi.

DAHA GÜZEL KONULAR GELECEK

Filmin kadrosunda yer alan oyuncu Recep Kiremitçi, "bu filmde Bursaspor ve Bursa'nın tanıtımı için yola çıktık.  Bursa Teksas dizisi olarak rol almanın mutluluğunu yaşıyorum. Önümüzdeki bölümlerde konunun ana temasından yola çıkarak izleyici için daha güzel konuları izleyici ile buluşturucağımıza inanıyorum" dedi.

RENKLİ İSİMLER

Bursalı ünlü oyuncu Çetin Altındal'ın da rol aldığı dizinin başrol oyuncuları İbrahim Şentürk ve Hüseyin Çakın ..  Bir diğer, Bursalı olan ödüllü oyuncu Recep Kiremitçi  diziye renk katıyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.