Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bomba yüklü araç iki gündür park halindeymiş

Tunceli'de sabah saatlerinde Özel Harekat polis aracının geçişi sırasında bomba yüklü bir araç uzaktan kumandayla patlatılması sırasında aracı ve evi hasar gören Metin Gür, bomba yüklü aracın iki günden beri yol kenarında park halinde...

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2015 18:41
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2015 18:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bomba yüklü araç iki gündür park halindeymiş
Tunceli'de sabah saatlerinde Özel Harekat polis aracının geçişi sırasında bomba yüklü bir araç uzaktan kumandayla patlatılması sırasında aracı ve evi hasar gören Metin Gür, bomba yüklü aracın iki günden beri yol kenarında park halinde olduğunu söyledi. Evine hemen yakın bir noktada park edilerek patlatılan araç nedeniyle evi ve aracı hasar gören Metin Gür, patlamanın çok şiddetli olduğunu ölüm tehlikesi atlattıklarını söyledi. Patlama sırasında evlerinin camı ve aracı büyük hasar gören Metin Gür, aracın iki günden beri yolun kenarına park edildiğini aracın misafirlere ait olduğunu düşündüğünü ifade etti.

“ARAÇ İKİ GÜNDÜR PARK HALİNDEYDİ”

Gür, “Bu araç iki gündür burada duruyordu. Biz misafirlere gelmiştir diye düşündük. Daha sonra sabaha doğru araç şiddetli bir ses ile patladı. Evin camları ve araç hasar gördü. Patlayan aracın parçaları evin balkonunda. Babam patlama ile birlikte bana koştu, sende bir şey var mı diye. Bilincimiz kaybetmiş bir şekilde yola koştuk. Araçtaki yaralıya baktık, bilinci iyiydi. Sağ tarafından kan geliyordu. Polisler alıp hastaneye götürdü.” dedi.

Tunceli'nin Kondolar Mahallesi Değirmendere mevkiinde yol kenarına park edilmiş bomba yüklü araç Ovacık İlçe Amirliğinde görevli Özel Harekat polislerinin geçişi sırasında patlatıldı. Sabah 07.00 sıralarında gerçekleşen patlamada araç içinde bulunan bir Özel Harekatçı ağır yaralandı. Patlamanın meydana geldiği alana yakın evlerin camları kırıldı, çevredeki araçlar hasar gördü. Bomba yüklü araç ise patlamanın etkisiyle parçalandı.
Patlamada ağır yaralanan Özel Harekat polisi askeri helikopterle Tunceli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Patlama sonrası Tunceli Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri patlamanın olduğu yere gelerek inceleme yaptı.

“PARK HALİNDEKİ ARAÇLAR İÇİN UYARI”

Tunceli Emniyet Müdürlüğü, Ovacık ilçesinde sabah saatlerinde park halindeki bomba yüklü aracın Özel Harekat polis aracının geçişi sırasında uzaktan kumandayla patlatılmasının ardından bütün birimlere uyarılarda bulundu. Emniyet Müdürlüğü gelişebilecek aynı saldırılara karşın park halinde durumu şüpheli görülen araçlara karşı daha duyarlı davranılması yönünde tedbirlerini arttırdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.