Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Belediye, Taksim'deki polisin kumanyasını kesti

İstanbul Belediyesi, Gezi Parkı ve Taksim Meydanı çevresinde bekletilen polislere dağıtılan kumanyayı kesti. Yiyecek ihtiyacını 23 Mayıs'tan beri kendi cebinden karşılayan polisler tepkili.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2014 00:22
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2014 01:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Belediye, Taksim'deki polisin kumanyasını kesti
 Gezi Parkı ve Taksim Meydanı çevresinde tedbir alan polislere İstanbul Büyükşehir Belediyesi sıcak kumanya dağıtıyordu. Ancak polislerin ifadesine göre İBB, 23 Mayıs tarihinden itibaren kumanya dağıtımını kesti. Polisler 23 Mayıs’tan beri yiyecek ihtiyacını kendi cebinden karşılıyor.

Mağdur edildiklerini ileri süren polisler, Emniyet tarafından verilen kumanyanın 2 ay önce kaldırıldığını belirtiyor. Taksim ve Gezi Parkı çevresinde görev alan polislere ise İBB tarafından sıcak kumanya dağıtımı yapılıyordu. Ancak polisler, 23 Mayıs 2014’ten sonra İBB’nin de kumanya dağıtımını kaldırdığını ifade ediyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada ise "Lojistik destek merkezi taşındı. Bu nedenle kumanya servisleri aksamıştır. Gelecek haftadan itibaren kumanya dağıtımına devam edilecektir" denildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü 'nün çeşitli birimlerinde görevli polisler, Taksim Gezi parkı ve çevresinde alınan Emniyet tedbirleri nedeniyle her gün saat 17.00 ile 23.00 saatleri arasında görev yapıyor.

(Radikal)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.