Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Batman Petrolsporlu milli güreşçi, Avrupa ikincisi oldu

Batman Petrolspor Kulübünün Milli Güreşçisi Doğan Kara, 42 kiloda Avrupa Şampiyonası'nda ikinci oldu.Batman Petrolspor Kulübünün alt yapısında yetişip Milli Takım forması altında birçok başarıya imza atan yıldız güreşçi Doğan Kara,...

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2015 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2015 10:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Batman Petrolsporlu milli güreşçi, Avrupa ikincisi oldu
Batman Petrolspor Kulübünün Milli Güreşçisi Doğan Kara, 42 kiloda Avrupa Şampiyonası'nda ikinci oldu.

Batman Petrolspor Kulübünün alt yapısında yetişip Milli Takım forması altında birçok başarıya imza atan yıldız güreşçi Doğan Kara, Sırbistan'da yapılan Avrupa Şampiyonası'nda ikinci oldu. Kara, Memleketi Batman’da hocaları ve arkadaşları tarafından davul zurna eşliğinde şampiyon gibi karşılandı.

Petrolspor Kulübü Bölge Müdür Yardımcısı Tuncay Köseoğlu, Doğan Kara’nın elde ettiği başarının kendilerini oldukça mutlu ettiğini dile getirerek, başarısından dolayı kendisini tebrik etti. Petrolspor Kulübü bünyesinde böyle sporcular yetiştirmek için çalıştıklarını anlatan Köseoğlu, Doğan Kara’dan bu başarının aynısını Dünya Şampiyonasında da beklediklerini ifade etti.

Doğan Kara da önemli bir başarı elde ettiğini, bundan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Daha çok çalışıp daha güzel başarılar elde edeceğini ifade eden Kara, başarısında emeği geçenlere teşekkür etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.