Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan açıkladı: Ölü sayısı 300’ü aştı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, faciada ölenlerin sayısının 300’ü aştığını, milletçe büyük bir acı yaşandığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2014 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2014 15:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
 Bakan açıkladı: Ölü sayısı 300’ü aştı

Bakan Eker, Soma’da yaşanan maden faciası konusunda, ihmali, hatası, eksiği olanların tespit edilip, onlarla ilgili de gerekli işlemlerin yapılacağını söyledi.

 

Bakan Eker, "13 Mayıs Salı günü milletçe çok büyük bir acı yaşadık. An itibariyle 300’ü aşkın kardeşimizi kaybettik. Milletçe büyük bir acı yaşıyoruz, Allah’tan bir daha böyle bir acı yaşatmamasını temenni ediyoruz. Kardeşlerimize rahmet diliyoruz. Ateş düşen ocaklarımıza, kardeşlerimizin eş ve çocuklarına, yakınlarına, akrabalarına sabır ve metanet diliyoruz. Kuşkusuz büyük bir felaket. Gerçekten elem verici, keder verici, hüzün verici büyük bir kaza. Elbette bununla ilgili tahkikat, soruşturma yapılıyor, yapılacak. İhmali, hatası, eksiği olanlar tespit edilip, onlarla ilgili de gerekli işlemler yapılacak. Tabi millet ve devlet olarak, bu tür kazaların bir daha yaşanmaması ve bunun son olması dilek ve temennisindeyiz. Bundan sonrası için ilave tedbirler alınmasıyla birlikte, bir daha böyle kazaların yaşanmaması için elbette gereken yapılacaktır. Bir kez daha hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Yakınlarına ve bütün milletimize başsağlığı diliyoruz" dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.