Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ali İhsan Varol: Bana açıklama yapılmadı

Show TV'nin yayından kaldırdığı 'Kelime Oyunu' programının sunucusu Ali İhsan Varol, Show TV'den kendisine medyada yer alan bilgiler dışında bilgi verilmediğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2013 19:19
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2013 20:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ali İhsan Varol: Bana açıklama yapılmadı
 Show TV'nin yeterli reyting alamadığı gerekçesiyle yayından kaldırdığı programlardan biri olan 'Kelime Oyunu'nun sunucusu Ali İhsan Varol, programın yayından kaldırılacağından önceden haberi olmadığını belirterek ''Kanaldan bana verilen bilgi de etrafta yazanlar gibidir. Başka bir açıklama yapmadılar'' dedi.

hurriyet.com.tr'ye konuşan Ali İhsan Varol, kanalın kendisine de bir açıkama yapmadığını dile getirirdi. Varol, yılbaşı nedeniyle çekilen ve Cem Yılmaz'ın konuk olduğu programla ilgili olarak ise kendisine bilgi verilmediğini ancak yayınlanacağını tahmin ettiğini belirtti.

Varol, 'Kelime Oyunu' nda sorduğu Gezi parkı eylemleri sırasında eleştiren sorularıyla dikkat çekmişti. Varol, yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarına da duyarsız kalmayarak 'halk arasında rüşvet alan' şeklinden bir soru sormuş, sorunun cevabını ise 'yiyici' olarak belirtmişti.

Ali İhsan Varol'un yaptığı açıklama şöyle:

" Bana verilen bilgi de etrafta yazanlar gibidir. Birkaç programla birlikte Kelime Oyunu da yayından kalktı. Başka bir açıklama yapmadılar. Yarışmadaki 'Halk ağzında rüşvet alan kişi" sorusu yayından kaldırılmayı tetiklemiş midir, bilemiyorum. Ben de sormadım. Sonuç olarak kanalın kararı, belki de umdukları kadar reyting alamadık. Cem Yılmaz'ın yarıştığı yılbaşı programıyla ilgili bir şey söylemediler. Yayınlacaklardır herhalde... O kadar da değildir.." dedi.

(T24)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.