Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güle güle Yalçın Hoca!

Yazının Giriş Tarihi: 21.12.2019 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.12.2019 00:00

Geldiğinizde umut oldunuz. Öyle inanıyordum ki Bursaspor’u bu bataklıktan kurtarıp hakkı olan Süper Lige çıkaracağınıza. Gençlerle beraber ele ele verip bu işi başaracağınıza. İlk 3 hafta yanılmadığımı görmekten de laf aramızda ayrı bir keyif de aldım. Ama sonra ne olduysa büyü bozuldu. Bir şeyler değişti. Lehinize esen rüzgarı ters yöne, sinerjiyi de aleyhinize çevirdiniz. Ve bu son kaçınılmaz oldu.

Sizi bir çok kez eleştirsem de bizi Süper Lige çıkaranın siz olmasını çok isterdim. Ne yazık ki olamadı. Belki de doğrular sizde kaldı anlatamadınız. Sizin bildiğiniz gerçekleri de biz asla öğrenemedik. Bursaspor’a kattıklarınızdan dolayı teşekkür ederiz. Yolunuz açık olsun. Başarılarınız daim olsun.

ÜZÜLMEZ ÜZER Mİ?

Yalçın Koşukavak’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna İbrahim Üzülmez oturdu. Bursaspor yönetimi öyle uygun gördü. Bu seçim camiada olumlu karşılanmasa da ‘hayırlı olsun’ demekten başka bir yol yok. İbrahim Üzülmez, hangi takıma teknik direktör olduğunu unutmaz ise sorun da yaşamayacaktır. Hamza Hamzaoğlu Galatasaray ile ilgili sorulara bayılıyordu. Dakikalarca yorum yapıyordu. Üzülmez, Hamzaoğlu’nun ardından gitmezse camiayı karşısına almaz. Bu taraftarların hassas olduğu konuları bilmeli ve ona göre duracağı yeri de bilmeli. Galibiyetlerde gelirse bu camia başarıyı takdir edecektir. Yaşanan olumsuzlukları unutup önümüze bakmayı da bileceklerdir.

CİNAYET Mİ İŞLEDİ?

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Bursaspor’u yine pas geçmedi. PFDK Bursasporlu futbolcu Anıl Karaer’e, Altınordu sporcusuna yönelik tavrı nedeniyle 5 resmi maçtan men cezası verdi. O da yetmedi üzerine de 6 bin 500 TL para cezasıyla cila yaptı. PFDK’nın cezasını ağır bulan taraftarlar, “Anıl cinayet mi işledi” diyerek tepki gösterdi. E haksız da sayılmazlar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.