Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gözbebeğimiz EMİRHAN

Yazının Giriş Tarihi: 22.03.2021 00:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.03.2021 00:01

Hafta içinde dikkatle takip ettiğim sayın Başkan Erkan Kamat’ın bilgilendirme(!) daha doğrusu geçmiş yönetimi eleştirme toplantısını.. Bu toplantıda başkan üzerine basa basa ‘gözbebeğimiz Emirhan’ ile başlayan cümleler kurup oyuncuyla taraftarı karşı karşıya getirme çabasından bugün çıkan sonuç; GERÇEKTEN GÖZBEBEĞİMİZ EMİRHAN BE GÖZ BEBEĞİMİZ BU GENCECİK TİMSAHLAR.

Bursaspor’da Burak Kapacak’ın ve Adanaspor’da Ozegoviç’in yoklukları her iki takım için ön bölgede büyük problem gibi gözükse de Mustafa Er direk 5’li savunma hattıyla kurduğu oyunu İsmail ve Onur desteği Emirhan ve Burak Altıparmak’ın organizatörlüğünde Batuhan ve Tuğbey ile dik ve çabuk oyuna dönünce oyun Bursaspor adına özellikle öne geçtikten sonra harika bir hal almaya başladı.

Aykut gibi bir tecrübenin yanında güneş gibi parlayan Taha, çıkışını sürdürürken her geçen gün ben ülkenin en önemli merkez savunmacısı olacağım dercesine mücadele etti. Bugünün kazananı, belki de sezona bitti gözüyle bakan Bursaspor taraftarı. Bu üç puan gelecek oyunları daha inançla bekleme duygusunu verdi taraftara. Bu iş inanç işi, bu işi birliktelik işi, bu iş BURSASPOR işi.

Saygılarımla...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.