Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıldırım'da 'Vefa' Turnuvası

Yıldırım Belediyesi’nin geleneksel olarak her yıl düzenlediği Birimler Arası Futbol Turnuvası, oynanan final müsabakasının ardından sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2020 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2020 14:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yıldırım'da 'Vefa' Turnuvası

Yıldırım Belediyesi’nin, birimler arası birlik, beraberlik, dayanışma, arkadaşlık ve ekip ruhunu pekiştirmek için gerçekleştirdiği, kısa süre önce hayatını kaybeden belediye çalışanı Cemal Uzun’un ismiyle bu yıl düzenlenen Birimler Arası Futbol Turnuvası, Zabıta Müdürlüğü ve Yıldırım Belediyespor çalışanları arasında oynanan final karşılaşması ile tamamlandı. İki buçuk ay süren turnuvada 17 takımdan 200 çalışan şampiyonluk yarışının içerisinde yer alırken birlik ve beraberlik duyguları müsabakalarda taçlandı. Dr. Sadık Ahmet Spor Tesisi’nde oynanan turnuva sonunda Zabıta Müdürlüğü’nü 1-0 mağlup eden Yıldırım Belediyespor çalışanları, şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Turnuvanın üçüncülük maçında ise Fen İşleri Müdürlüğü’nü mağlup eden Sivil Savunma turnuvayı 3. sırada tamamladı. Turnuvanın en centilmen takımı ise, ilçe muhtarlarından oluşan takım oldu. Final maçının ardından gerçekleşen kupa törenine Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Demirci, Yıldırım Belediyespor Kulüp Başkanvekili Muammer Özbey, muhtarlar belediye bürokratları ve belediye çalışanları katıldı.

‘YILDIRIM, BÜYÜK BİR TAKIM’

Kurum içi birlik ve beraberliğimizi pekiştirecek, Yıldırım’ın büyük bir takım ruhuna sahip olduğunu gösterecek çalışmaları gerçekleştirmenin ilçeye hizmet noktasında mesai arkadaşlarını motive ettiğini belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Geride kalan aralık ayının başında başladığımız ve 2 buçuk ay süren turnuvada 17 takımdan 200 personelimiz bu turnuvada birlik ve beraberliğimize katkı sunmuş oldu. Bu organizasyonumuza katılan tüm mesai arkadaşlarıma, bu birlik ve beraberlik ruhuna katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu tip kurum içi birlik ve beraberliğimizi pekiştirecek, Yıldırım’ın büyük bir takım ruhuna sahip olduğunu gösterecek çalışmaları başka alanlarda da gerçekleştireceğiz. Aynı zamanda bu turnuvayı vefa adına, merhum çalışma arkadaşımız Cemal Uzun’un anısına düzenledik. Rabbim kendisine rahmetiyle muamele eylesin. Turnuvanın centilmence, kazasız, sakatlıksız geçmesi, bu vefaya da yakıştı. Turnuvamızda kaybeden yok. Kazanan arkadaşlıklar, dostluklar oldu. Tüm çalışma arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi. Başkan Yılmaz’ın konuşmasının ardından takımlara kupa ve madalyaları verildi. Turnuvanın anısına merhum Cemal Uzun’un çalışma arkadaşı Özlem Altun’a Başkan Oktay Yılmaz tarafından plaket takdim edildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.