Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Canbolat’tan TÜMSİAD’a iade-i ziyaret

Bursa Valisi Yakup Canbolat, Tüm Sanayici İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Kemal Şerbetçioğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine, iade-i ziyarette bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2019 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2019 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vali Canbolat’tan TÜMSİAD’a iade-i ziyaret

TÜMSİAD Bursa Şubesi’nin dernek merkezinde gerçekleşen ziyarette, TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, Vali Canbolat’a Derneğin yeni dönem faaliyetlerinden ve hedeflerinden bahsetti.

Ziyaretten onur duyduklarını belirten TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, ülkemiz ve Bursa’mız için çalıştıklarını söyledi. Bir iş adamı derneği olarak ekonomik programlar kadar, sosyal ve kültürel etkinliklere de önem verdiklerini ifade etti.

 “Çırağan Söyleşileri aynı tempoda devam edecek”

Önceki hafta Çırağan Söyleşileri kapsamında konuk ettikleri Edebiyatçı Yazar Hayati İnanç etkinliğinden de bahseden Başkan Şerbetçioğlu, “Son olarak düzenlediğimiz Hayati İnanç programımıza, üyelerimiz ve vatandaşlarımız büyük bir teveccüh gösterdi. Bu havayı bozmadan devam etmek istiyoruz. Yeni bir konuk için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah yine Bursa’da ses getirecek bir program tertip edeceğiz” diye konuştu.

Bursa Valisi Yakup Canbolat ise, TÜMSİAD Bursa Şubesi’nin yöneticilerine, çalışmalarında başarılar diledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.