Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üniversite Öğrencilerinden Saldırıya Kınama

Balıkesir AK Parti Gençlik Kolları ve üniversite birimi, Eskişehir AK Parti Üniversiteler Başkanı Musab Tayyib Altınkaynak’a öğrenci kolektiflerince yapılan saldırıyı kınadı.AK Partili gençler ve üniversite öğrencileri, Necati Eğitim...

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2016 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2016 15:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balıkesir AK Parti Gençlik Kolları ve üniversite birimi, Eskişehir AK Parti Üniversiteler Başkanı Musab Tayyib Altınkaynak’a öğrenci kolektiflerince yapılan saldırıyı kınadı.
AK Partili gençler ve üniversite öğrencileri, Necati Eğitim Fakültesi önünde toplanarak bir basın açıklaması yaptı. Eskişehir AK Parti Üniversiteler Başkanı Musab Tayyib Altınkaynak’a yapılan saldırıyı kınayan gurup, arkadaşlarının sonuna kadar arkasında olduklarını söyledi.
Gurup adına basın açıklamasını yapan AK Parti Balıkesir Üniversiteler Başkanı Fatih Ecin, art niyetli örgütlere seslenerek, "Bu örgütler bilmeliler ki biz 81 ilde varız. Amacımız şiddet olaylarına karışmak veya karıştırmak değil genç kardeşlerimizi iyiye yöneltmektir. Buna Eskişehir üniversiteler başkanımız da dahildir" dedi.
Balıkesir AK Parti Gençlik Kolları Üniversite Birimi olarak hiçbir şekilde haksızlıklara ve yapılan yanlışlara karşı sessiz kalmayacaklarını ifade eden Ecin, "Bugün burada bulunmamızın nedeni Eskişehir’de yapılan saldırıyı kınamak ve burada var olduğumuzu göstermektir. Biz, bize gelene her zaman kapımızı açtık. Ancak bize kin ve nefret besleyenlere mesafeli davrandık. Bunun dışında kesinlikle şiddet uygulamadık ve uygulanmasını da tasvip etmiyoruz. Eskişehir Ak Parti Üniversiteler Başkanımız Musab Tayyib Altıkaynak’a geçmiş olsun dileklerimizi iletir yanında olduğumuzu belirtiriz" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.